Lenjerie intima – tendintele in 2012

Lenjeria intima este un capitol foarte important pentru o femeie, la fel ca si machiajul, coafura si vestimentatia de zi cu zi. Lenjeria intima este foarte importanta mai ales in contextul in care o femeie se afla si langa partenerul iubit.

Iata care sunt tendintele in 2012 in materie de lenjerie intima conform specialistilor:

Culori puternice . In urma cercetarilor si sondajelor s-a ajuns la concluzia ca cele mai folosite culori cu un impact puternic sunt turcoaz-ul sau coral si fucsia.

Combinatia negru si bej . Aceasta combinatie de culori ofera un aspect dramatic si seducator iar daca este asortat cu o matase in nuante de crem cu bej , veti face furori si veti arata minunat.

Imprimeuri exotice  . Conform specialistilor si vanzarilor efectuate de toate marile magazine de lenjerie intima, se poarta foarte mult imprimeurile exotice in culori puternice. Amestecul de texte pe imprimeuri este de asemenea foarte cautat fiind la moda in acest an.

Dantela, matase, transparenta . Anul acesta la moda sunt culorile vii cu materiale transparente si sexy combinate cu diverse elemente retro. Dantela sau matasea sunt ideale pentru a obtine un stil romantic inclusiv pentru neglijeuri, corsaje sexy sau seturi complete. Totodata si materialele semi-transparente sunt la moda anul acesta, fiind la foarte mare cautare mai ales ca au parte de o puternica reclama venita din partea casei de moda Victoria’s Secret. Foarte multe creatii ce au fost prezentate pe podium erau decorate cu paiete sau dantela, iar din punct de vedere vizual s-au optat pentru colorile deschise, si  anume roz, albastru, moz sau diverse nuante ale acestora.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.