Cum sa iti alegi lenjeria intima?

Banuiesc ca aceasta intrebare si-au pus-o macar o data in viata majoritatea femeilor si anume „Cum sa iti alegi lenjeria intima astfel incat sa arati formidabil si sa il lasi cu ochii cascati pe iubit? ” .
Cel mai important pas in alegerea lenjeriei intime il constituie gusturile personale atat ale dumneavoastra cat si ale partenerului dumenavoastra. Daca nu va place un anumit model nu sunteti obligata sa il cumparati doar pentru simplul fapt ca partenerului ii plac. Incercati pe cat posibil sa cumparati o lenjerie intima in care sa va simtiti bine, deoarece odata cu starea de bine veti emana de frumusete si va veti simti fantastic.

Daca totusi nu aveti idee despre ce lenjerie intima sa cumparati, atunci ar trebui sa urmati sfaturile specialistilor, si anume :

  • Jucati-va putin cu culorile. Nu cumparati seturi de lenjerie intima orientata spre culoarea neagra, deoarece va vor creea o senzatie ciudata atat pentru dumneavoastra cat si pentru partenerul dumenavoastra. O culoare la moda, si care se poarta zilele acestea este rosu, fiind culoarea pasiuni si a dragostei. Aveti grija la culori deoarece acestea spun multe despre dumneavoastra. Chiar daca in momentul cumpararii lenjeriei nu constientizati acest lucru, va asiguram ca are un efect foarte puternic. In fond, ce impresie credeti ca va avea partenerul dumneavoastra cand va va vedea prima data intr-un costum sexy.
  • Incercati sa optati pentru o lenjerie nu foarte incarcata dar totusi nici foarte „lipsita”. Daca formele va sunt acoperite, atunci il veti excita enorm de mult pe partener, acesta din urma dorind sa va atinga. Placerea este mult mai intensa si de durata mai lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.