6 motive pentru care ar trebui sa adopti constumul de baie cu talie inalta

Activitatea noastra preferata pe plaja- sa lenevim la soare pentru a obtine cel mai senzual bronz in nuante de caramel. Dar in acest an, urma de la bronz risca sa fie mai impozanta din cauza tendintei costumului de baie cu talia inalta. Dar oare de ce fashionistele sunt atat de innebunite dupa el?

Pentru ca iti confera un look de diva. Grace Kelly si Marilyn Monroe erau innebunite dupa acest tip de costum de baie. Este cel care iti confera un look de diva fara prea multe batai de cap.

Este in acord cu look-ul tau de azi. Chiar daca costumul de baie cu talia inalta nu te lasa sa te bronzezi sub buric, acest lucru nu prea conteaza, deoarece pantalonii cu talia inalta sunt si ei foarte la moda, la fel ca si in anii 1990.

Pentru ca este mereu in tendinte. Tendintele vin si pleaca, cu lotul lor de noutati, dar inca din anii ’50, costumul de baie cu talia inalta revine an dupa an pe scena modei.

Ofera cea mai mare acoperire. Costumele de baie cu talia inalta le ajuta pe cele care nu vor sa arate prea mult sau pe cele care sunt complexate din cauza unei talii care nu este perfecta.

Costumul de baie cu talia inalta este foarte practic. Sa joci beach-volley pe plaja, sa te arunci in apa de pe o stanca, sa inoti pana departe.. costumul cu talia inalta este cel mai bun aliat al tau.

Are o croiala feminina. Marcand talia, rotunjind soldurile si aplatizand abdomenul, costumul de baie cu talia inalta este foarte feminin si iti va evidentia silueta.

Cel mai greu va fi sa gesesti un model din imensa varietate de pe piata. Punem pariu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.