5 perechi de pantofi de purtat cu o rochita neagra

Atunci cand ne referim la rochita neagra, ne vine in gand un model de rochita de baza, clasica din garderoba. Care se poate purta in orice situatie si care ne ajuta sa fim mereu cele mai elegente mai stilate.

Dar pentru a pune cel mai bine in valoare o rochita neagra, ai nevoie si de perechea potrivita de pantofi. Iata deci care sunt pantofii de purtat cu rochita neagra.

Rochita neagra boema plus cizme. Ai o rochita neagra, foarte draguta, vaporoasa, fluida, cu volanase… pe scurt, o piesa vestimentara boema pe care nu stii cum sa o accesorizezi? Pentru acest tip de rochie, ai nevoie de o pereche de cizme cu franjuri sau cu tinte.

Rochita neagra tip corola plus sandalele cu toc. In general, aceasta rochita neagra putin cam evazata arata cel mai bine la un eveniment sau la o seara mai speciala. Cea cu bretele fine arata cel mai bine la o pereche de sandale cu toc.

Rochita neagra tip tub plus o pereche de pantofi tip escarpen. Joaca-te de-a femeia fatala cu aceasta combinatie extrem de sexy. O rochie mulata cu o pereche de pantofi tip stilettos te va ajuta sa ai un look plin de sex-appeal.

Rochita neagra scurta din dantela, plus balerinii. Pentru ca balerinii inca mai sunt la moda si inca se mai poarta, ii poti purta fara probleme la un model frumas de rochita neagra cu bretele. Un look sic si romantic minunat de care trebuie sa profiti neaparat.

Rochita neagra de vara plus sandale. Descopera-ti picioarele prin intermediul unui model de rochita scurta si foarte lejera, ideala pentru acest sezon. Reda viata rochitei tale negre prin intermediul culorilor de la sandale, a pompoanelor sau materialelor metalizate. Sandalele nu mai trebuie sa fie plictisitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.