Nuca de cocos, ingredientul gurmand al verii tale

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Nuca de cocos este un ingredient omniprezent in produsele noastre de ingriire. Fie ca o alegem pentru virtutile sale hidratante, fie ca o alegem pentru parfumul sau imbatator, nuca de cocos este cel mai bun aliat al verii tale in materie de ingrijire.

Omniprezenta deci in foarte multe produse pentru infrumusetare, nuca de cocos poseda foarte multe virtuti. Pe langa parfumul sau invaluitor si reconfortant, nuca de cocos poseda numerose calitati. Este cea care hidrateaza, hraneste, protejeaza si face pielea sa devina mai supla si mai neteda.

Nuca de cocos, cel mai bun aliat pentru pielea « insetata ». Calitatea numarul unu a nucii de cocos- puterea sa hranitoare. Uleiul de cocos, presat la rece pentru a-si pastra toate virtutile, este realizat din pulpa uscata extrasa din nuca de cocos. Permite hranirea varfurilor foarte uscate ale parului, mai ales din cauza soarelui si sa ai cea mai hidratata si mai catifelata piele.

Este in acelasi timp, foarte eficienta atunci cand vine vorba despre a demachia pielea foarte bland, fara sa agreseze pielea.

Foarte bogata in acizi grasi, nuca de cocos are de asemenea, virtuti emoliente- poate destinde si poate face ca pielea sa devina mai neteda sau mai supla. Astfel ca trebuie sa te rasfeti cu uleiul din nuca de cocos sau cu untul din nuca de cocos sau cu gelul de dus care contine nuca de cocos.

Uleiul de cocos, un aliat de pret pentru parul deteriorat. Folosit natur, uleiul de cocos este foarte eficient atunci cand vine vorba despre repararea parului despicat. Trebuie doar sa aplici uleiul de cocos pe varfuri o data la doua saptamani si sa il lasi sa actioneze intreaga noapte.

Nuca de cocos, un ingredient indispensabil pentru cosmeticele naturale. Un ingredient natural in intregime, nuca de cocos, este incorporata in multe produse cosmetice home-made, foarte hidratante. Alaturi de bicarbonatul de sodiu vei obtine o pasta de dinti perfecta pentru cei mai albi dinti.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.