Marire buze

Marirea buzelor se incadreaza in 2 categorii de baza:

Chirurgicale (implant buze)

Intervenþia chirurgicalã nu este complexã si nici nu dureaza mult.

Existã optiuni permanente si reversibile ca Gore-Tex , SoftForm, UltraSoft si Advanta; implantele pentru augmentarea tesutului moale sunt facute din polytetrafluoroethylene expandat (ePTFE). Aceste implante sunt fãcute dintr-un material alb, care este cel mai bine descrise ca fiind similar cu spuma-cauciuc. ePTFE a fost folositã de zeci de ani în organism, pentru multe alte tipuri de aplicatii.

Acestea sunt cele mai populare si numai FDA a aprobat implanturile sintetice, care sunt considerate permanente.
Desigur, existã optiuni permanente injectabile , care pot crea acel aspect pufos, care a ajuns sã fie asociat cu buzele actritei Angelina Jolie. Acestea includ Artecoll, Metacrill, Aquamid si ulei de silicon.

Non-Chirurgicale (injectii buze)

Cele mai multe produse injectabile au actiune temporarã. Acidul Hialuronic și colagenul care au fost liderii în industria estetica de foarte mult timp, de obicei dureazã 6-12 de luni. Fascian dureaza un pic mai mult, cu toate cã nu mult mai mult. Dar, trebuie sã spun cã am citit multe rapoarte in care pacientii se plangeau de inflamatii precum si de preturile ridicate.
Existã câteva produse injectabile care sunt permanente, cum ar fi Artecoll, Aquamid, Metacrill si ulei de silicon (Silikon 1000 si Adatosil 5000, care sunt utilizate dar nu la scara larga). Artecoll contine microsfere de PMMA (polymethylmethacrylate) suspendate într-un amestec care include lidocaina si collagen bovin. PMMA este eliberat in piele de catre colagen . Molecula colagenului este apoi defalcata în corp, în timp, asa încãt microsferele de PMMA se reintegreaza in propriul collagen produs de organism. Aceste microsfere ajung in structura colagenului uman, creand augmentarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.