Greseli de moda pe care le puteti face

Fiecare femeie poate evita greselile de moda, care poate ruina aspectul sau, in incercarea de a fi moderna si sexy. În acest articol vom prezenta cateva dintre greselile cele mai frecvente de moda pe care femeile le fac.

Daca va place sa purtati blugi cu talia joasa si aveti burta, atunci trebuie sa uitati de aceste tipuri de blugi, deoarece ei va face sa aratati mult mai pufoasa decat sunteti de fapt. Aceasta combinatie face picioarele dvs mai scurte si creeaza iluzia de o burtă mare.

Cea mai comuna greseala pe care femeile o fac odata cu varsta de 30, 40 si 50 de ani este ca poarta haine care au asociate cu tinerii si amintirile bune din tinerete. De-a lungul anilor, corpul, stilul de viata si moda se schimba foarte rapid. Unele femei poarta haine din anii adolescentei fara sa realizeze ca acestea nu arata bine pe ele si ca e timpul sa incerce noi tendinte, modele si combinatii care sa se potriveasca cu varsta si silueta lor.

O greseala comuna este de a purta haine de moda intr-o marime gresita. Fie ca sunt mai mici sau mai mari, hainele disproportionate poate ruina intr-adevar look-ul general si stilul dvs. Nu va ascundeti in spatele multor haine lejere si nu alegeti tinute super-inguste sau mici.

Desi materialele sintetice sunt utilizate pe scara larga in a face rochii de seara, vine un moment in viata fiecarei femei, atunci cand ea incepe sa acorde mai multa atentie tesaturilor. Nu spunem ca toate hainele noastre ar trebui sa fie facute din matase si bumbac, dar bine cel putin hainele de baza pe care le purtam mai des, sa fie realizate din materiale naturale. Acest lucru ne va permite sa le purtam pentru o lunga perioada de timp, si ne va ajuta sa le combinam cu succes si cu alte accesorii.

Afla mai multe despre moda si ce greseli facem in viata de zi cu zi pe imagineamea, un portal dedicat femeilor moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.