Rețineți următoarele lucruri importante despre manichiură!

Rețineți următoarele lucruri importante despre manichiură

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dacă ați optat să vă îngrijiți unghiile acasă pentru a evita aglomerația din saloanele de înfrumusețare sau pentru a evita riscul de îmbolnăvire în perioadele în care sunt multe cazuri de îmbolnăvire cu acest nou virus în localitatea dumneavoastră, considerăm ca următoarele sfaturi vă pot fi utile. Astăzi, există metode noi de îngrijire a unghiilor care au drept rezultat o manichiură mult mai estetică și mai rezistentă decât cele realizate în trecut.

Despre îngrijirea cuticulelor

Manichiurile moderne se pot realiza și fără tăierea brutală a cuticulelor. Această metodă practicată în trecut, nu mai este deloc agreată astăzi. Nu este vorba despre un moft! Cuticulele protejează foarte bine unghiile de apariția infecțiilor. Unele infecții pot fi foarte periculoase. Deși este vorba despre un simplu strat subțire de celule moarte, cuticulele protejează unghiile exact pe perioada cât unghia este moale și sensibilă. Foarte multe magazine online comercializează produse speciale pentru cuticule. Dacă sunt foarte bine hidratate, pot fi apoi împinse cu ajutorul unor bețe speciale pentru cuticule și aranjate în așa fel încât să arate foarte bine.

Stratul de ojă se aplică în două straturi

Oricât de calitative și moderne sunt produsele comercializate de cei mai renumiți distribuitori produse manichiura si pedichiura, vă recomandăm să aplicați întotdeauna oja în strat dublu. Va fi mult mai rezistentă și va arăta și mai bine, chiar dacă vi se pare suficient primul strat. Ambele straturi nu trebuie să fie groase, ci trebuie să fie subțiri.

Zilnic se aplică un strat de top coat

Nu este vorba doar despre strălucire în această situație. Oricât de bune ar fi produsele comercializate de către magazinele online de specialitate, zilnic facem tot felul de lucruri prin casă sau la servici. Acesta este motivul pentru care stratul de top coat de la suprafață este bine să fie reîmprospătat constant. Uscarea lui durează doar 30 de secunde, în medie, iar în felul acesta, oja aplicată va dura mult mai mult timp.

Degresarea unghiilor

În trecut acest lucru nu a fost folosit nici macar de cabinetele speciale de manichiură și pedichiură care realizau manichiuri profesionale. Astăzi avem la dispoziție foarte multe soluții speciale pentru degresare. Sunt utile deoarece vor curăța foarte bine suprafața unghiei, mai ales de sebum. În felul acesta, stratul de bază va avea o aderență mult mai bună la suprafața unghiei.

Hidratarea

Hidratarea este un lucru foarte bun atât pentru pielea mâinilor cât și pentru cuticule și unghii. Deoarece oferta magazinelor este foarte variată, cumparați în special produse care protejează și hrănesc bine unghiile. Acest lucru înseamnă că veți avea unghii sănătoase mult timp și nu veți fi nevoită să renunțati la manichiuri complicate pentru a le oferi posibilitatea de a se reface. Cuticulele hidratate vor proteja mult mai eficient unghiile, iar pielea mâinilor va arăta mult mai bine în acest fel.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.