Extensii de par natural – tot ce trebuie sa stii

Orice femeie stie ca podoaba capilara este mai importanta decat orice tinuta vestimentara. Insa, pentru a avea un par frumos care sa intoarca privirile tuturor, nu este suficienta o zi de cautari prin magazine. Un par lung, bogat si sanatos necesita ani de asteptari, ingrijiri, produse speciale, uneori, insa, toate acestea nefiind de-ajuns. De asemenea, spre deosebire de haine, parul lung nu va iesi niciodata din moda.
Spre bucuria femeilor din intreaga lume, acest efort pentru a avea un par frumos, nu mai este necesar, extensiile de par devenind produse revolutionare in domeniul coafurilor profesionale: in doar cateva minute, poti avea un par de doua ori mai lung, mai des, sau chiar ambele variante. Extensiile de par reprezinta secretul adoptat de multe vedete, pentru a obtine schimbari radicale de look.
Comercializarea extensiilor de par de catre tot mai multe magazine a dus la nevoia de reducere a preturilor, respectiv a calitatii acestora. Extensiile de par natural au fost inlocuite cu fibre kanekalon care imita foarte bine parul natural, insa sunt de calitate redusa si nu pot fi vopsite sau indreptate la temperaturi foarte mari.
Extensiile de par natural de cea mai buna calitate (remy sau tip AAA) provin de la donatori si pot fi de natura indiana (cele inchise la culoare), germana sau ruseasca (cele deschise la culoare) si au consistenta pe intreaga lungime a firului de par. Intr-adevar, pretul acestora este mult mai ridicat, insa calitatea lor isi spune cuvantul.
Extensiile de par natural necesita o atentie mai ridicata, ca de exemplu:
•trebuie spalate cu atentie si uscate si coafate la temperaturi nu foarte mari;
•trebuie pieptanate, incepand de la ceafa, cu perie din par natural sau cu perii rari, doar dupa ce au fost uscate;
•vopsirea lor trebuie facuta doar la saloane de specialitate;
•nu trebuie folosite produse chimice care il pot afecta, precum fixativul pe baza de silicon;
•nu trebuie legate foarte strans in timpul somnului.
In ceea ce priveste sistemul de prindere a extensiilor naturale, extensiile se impart in urmatoarele categorii:
extensii clip on;
•extensii cusute;
•extensii microring;
•extensii cheratina;
•mese / cozi / bretoane.
Asadar, de ce sa astepti si sa te chinui ani intregi, cand poti avea parul la care ai visat in doar cateva minute aplicand extensii de par natural?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.