Inscrierea in directoare, un prim pas in optimizare

Intotdeauna parerile cu privire la inscrierea in directoare web au fost impartite, fiecare spunandu-si parerea in functie de rezultate obtinute in urma inscrierii. Fiindca, de cele mai multe ori nu se respecta cele cateva reguli de baza ale unei inscrieri, se ajunge la concluzia ca inscrierile in directoare nu sunt eficiente, ba chiar sunt considerate a fi o pierdere de timp. Pentru cei care respecta aceste reguli, inscrierea in directoare este o metoda destul de simpla de a obtine link-uri si implicit o crestere a page rank-ului.

Pentru a evita o posibila penalizare Google, se recomanda inscrierea intr-un numar mic de directoare pe zi, mai ales daca se foloseste acelasi anchor text. De preferat ar fi ca titlurile si descrierile sa fie diversificate pe cat posibil. Nu se recomanda inscrierea site-urilor care nu sunt finalizate complet, care nu au continut original si de calitate sau care sunt gazduite gratuit. Aceste siteuri nu sunt acceptate din start in directoare.

O lista de directoare actualizata periodic, cum ar fi listadirectoare.ro, poate fi de mare folos pentru orice webmaster, deoarece directoarele sunt sortate dupa page rank si dupa alte criterii si conditii de inscriere. Un alt avantaj ar fi ca acest serviciu este gratuit iar lista poate fi imbogatita cu ajutorul webmasterilor prin posibilitatea de a adauga noi directoare. In aceasta lista sunt incluse: directoare gratuite care nu solicita link reciproc, dar si directoarele cu link reciproc pentru cei interesati. De asemenea, lista contine directoare de nisa dar si directoare contra cost. O astfel de lista este un instrument mai mult decat necesar in realizarea unei inscrieri.

Serviciile de inscriere in directoare s-au inmultit in mod remarcabil, dar multe nu sunt profesionale si nu folosesc liste de inscriere updatate si bine puse la punct. Unele dintre aceste servicii, chiar garanteaza aprobarea inscrierii in directoare. Acest lucru nu poate fi garantat de nimeni, deoarece fiecare webmaster decide in functie de regulile stabilete, ce site aproba sau nu.

Un site de inscrieri profesionale este inscrieredirectoare.ro iar aici este explicata strategia lor de lucru: intrebari.

Site-ul ofera pachete de inscriere atat in directoare romanesti cat si in cele straine. Inscrierea nu se face automat, cu diverse softuri, ci manual. Perioada de inscriere poate fi setata in functie de cerintele fiecaruia, de la 10 la 180 de zile. Inscrierea rapida, poate fi interpretata ca spam de motoarele de cautare, de aceea este de preferat alegerea unei perioade mai lungi de timp, asa pot aparea rezultatele mult asteptatele rezultate favorabile.

Pe .ro inscrierea in directoare ramane o necesitate in optimizarea de site-uri, de altfel un mijloc la indemana de a obtine linkuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.