Fatete dentare intr-o singura ora, prin sistemul CEREC 3D CAD/CAM

Datorita faptului ca fatetele dentare asigura o imbunatatire remarcabila si extrem de rapida a esteticii dintilor, tot mai multi pacienti apeleaza la aceasta procedura stomatologica menita sa-ti ofere un zambet de vedeta – impecabil, alb si stralucitor, dar in acelasi timp cu aspect natural!

Mai mult, fatetele dentare sunt foarte rezistente in timp, dovedindu-se o investitie avantajoasa pe termen lung. Personalizate cu mare precizie pentru fiecare pacient in parte, acestea arata asemenea unui dinte real, dar se comporta mult mai bine decat smaltul natural: sunt rezistente la petele cauzate de cafea, ceai sau fum de tigara!

Asadar, fatetele dentare reprezinta pelicule fine din ceramica (portelan) de inalta rezistenta, care sunt aplicate pe suprafata naturala a dintilor pentru imbunatatirea aspectului acestora. Deci, serviciile de fatetare sunt o solutie ideala in urmatoarele cazuri:

– dinti care prezinta mici imperfectiuni de forma sau culoare;

– dinti fracturati sau goluri intre acestia;

– usoare malpozitii (pozitii incorecte ale dintilor ce provoaca probleme de muscatura).

Sistemul de ultima generatie CEREC 3D CAD/CAM, folosit pentru realizarea celor mai moderne, durabile si frumoase fatete dentare, iti imbunatateste semnificativ aspectul dintilor, fara durere si in timp record, in doar 60 de minute! Aceasta performanta este posibila prin eliminarea amprentarii traditionale si a slefuirii manuale, deoarece sistemul CEREC este in totalitate computerizat.

Mai mult, un alt avantaj major consta in eliminarea riscului oricaror reactii alergice, datorita materialului biocompatibil din care sunt fabricate aceste fatete dentare, foarte asemanator smaltului.

clinicile dentare dr. LeahuAsadar, iata din ce este alcatuit sistemul computerizat CEREC 3D CAD/CAM pentru fatete dentare gata intr-o singura ora:

– camera video performanta pentru scanarea zonei ce urmeaza a fi supusa procedurii de fatetare;

– computer ultraperformant cu soft de imagine 3D, care preia datele scanate si realizeaza un model tridimensional de fatete dentare sau alte tipuri de restaurari;

– aparat de frezare dotat cu freze diamantate care, folosind o retea wireless, preia designul creat de computer si realizeaza fatetele dintr-un bloc de ceramica.

Prin urmare, iata ce avantaje vei obtine odata cu aplicarea unor fatete dentare realizate prin sistemul CEREC:

– aspect estetic excelent si biocompatibilitate 100% (ceramica de inalta calitate fara continut metalic, material translucid foarte bine tolerat de corpul uman);

– potrivire perfecta (eliminarea erorii umane, totul realizandu-se cu ajutorul computerului specializat);

– realizare rapida, fara perioade lungi de asteptare;

– costuri diminuate datorita reducerii semnificative a numarului de vizite la medicul stomatolog (fara a fi nevoie de lucrari provizorii);

– salvarea structurii dentare, fixarea acestor fatete fiind minim invaziva.

La Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti, datorita tehnologiei de ultima generatie si a specialistilor prezenti aici, poti beneficia de coroane sau fatete dentare realizate din ceramica intr-o singura ora si fara costuri suplimentare, in comparatie cu acelasi tratament realizat in laborator. Cu peste 25 de ani de experienta dovedita, sistemul CEREC 3D CAD/CAM reprezinta cel mai inalt standard de calitate pentru crearea unor astfel de restaurari si solutia ideala din toate punctele de vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.