Ce este un electroderm?

ce-este-un-electroderm

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Electroderm este un aparat ce produce curent si este folosit in cosmetologie, la procedura de curatare a fetei. Acest curent este produs prin intermediul unui aparat special si este distribuit in zona tratata, cu ajutorul unui dispozitiv special de electrod condensator. La randul sau, acest dispozitiv este un tub de sticla ce are un capat metalic pentru fixarea suportului electrodului care se deplasează lent de-a lungul pielii.

De la electrod la piele se produce o mica scanteie, ceea ce permite iritarea receptorilor pielii și care produce o senzație de furnicaturi. Cu ajutorul acestui electroderm, se dilata vasele de sange, se reduc spasmele, se regleaza tonul peretelui vascular, se reduce durerea si ajuta la vindecarea ranilor. Daca aveti cicatrici postoperatorii, cu ajutorul unui electroderm le puteti diminua.

Daca doresti o imbunatatire a metabolismul pielii, o crestere a elasticitatii si sa previi aparitia unor riduri, poti sa faci o vizita cosmetologului tau, care, la randul sau, iti va propune niste proceduri ce o vor include si pe cea cu electroderm. Datorita efectelor antiinflamatorii, aceasta procedura a fost utilizata cu succes si in tratamentul iritatiilor minore ale pielii, cum ara fi taieturi, zgaraieturi, iritatii sau cicatrici.

Aparatul electroderm este compus din doua parti: corpul generatorului si corpul transformatorului. Sun produse din plastic dur. Aditional gasesti electrozii, care pot fi cel putin 3. Corpul transformator are la capatul sau o roata, care este regulatorul intensitatii curentului. Inainte de a incepe procedura cu electroderm, trebuie sa curati fata bine si sa o usuci. Nu porni curentul inainte de a nu aplica electrodul pe piele! Incepe de la o intensitate mica, astfel incat furnicaturile sa nu fie incomode si pre puternice pentru tenul tau. Cu miscari usoare, in directiile corecte, incepe masarea pielii cu electrodul. Durata unei proceduri nu va depasi 10 minute. Poti sa te consulti cu cosmetologul tau de cate proceduri vei avea nevoie, dar de obicei acestea sunt nu mai putin de 10 in luna.

Aceeasi informatie se refera si la procedurile pentru par. Aparatul electroderm are si un electrod-pieptene, care este predestinat procedurilor pentru parul tau. Acestea stopeaza caderea parului, imbunatatesc circulatia sangvina la nivel de scalp si ajuta la o crestere sanatoasa a parului. In situatii minore, cu ajutorul unu electroderm poti trata si probleme usoare ale venelor.

Daca te-ai decis sa urmezi un curs de tratament sau mentinere a pielii, a parului sau a oricarei alte zone problematice de pe corpul tau, cu electroderm, sa stii ca ai facut alegerea perfecta!

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.