Cum alegem sandalele de vara

Sandalele de vara constituie o excelenta alternativa la pantofii inchisi pe care avem obiceiul sa ii purtam primavara sau toamna. Sunt lejere, comode si ne insotesc atat la plaja cat si pe strada. Pentru a nu-ti tortura picioarele pe timp de vara trebuie sa iei in considerare unele criterii in momentul achizitionarii sandalelor. Iata cateva sfaturi pentru alegerea celor mai bune sandale de vara.

Alege sandalele in functie de forma. Exista o mare varietate de sandale de vara, in toate formele si culorile. Nu este usor sa alegi intre sandale tip espadrile, sandale romane sau sandale cu bretele. Unor femei le este greu sa renunte la sandalele cu toc pe timp de vara. In cazul sandalelor cu toc, acestea nu trebuie sa fie mai inalte de 10 cm insa, pentru o circulatie buna, sandalele plate sunt cele mai recomandate.

Alege sandalele in functie de morfologia picioarelor. In alegerea sandalelor este extrem de important sa tii cont de morfologia picioarelor tale. In realitate, un stil unic de pantofi i se potriveste fiecarei femei in parte in functie de acest criteriu. Astfel, daca ai talpa mai lata sau gambele mai groase, sandalele cu bretele nu sunt recomandate. Daca ai picioarele mai late sau plate cel mai bine ar fi sa optezi pentru o pereche de sandale cu tocul de 3-4cm.

Alege sandalele in functie de gusturile tale. Cea mai potrivita pereche de sandale este cea cu care ne simtim in largul nostru de-a lungul intregii zile. Pentru asta, in egala masura trebuie sa tinem cont si de gusturile noastre atunci cand alegem o pereche de sandale. Drept urmare, recomandarea  este sa nu adaptezi piciorul la pantof ci invers.

Si, daca esti in cautare de o pereche de sandale de vara pentru a te simti confortabil si in siguranta la locul de munca atunci trebuie sa tii cont de sfaturile de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.