Cumpărați online rochii potrivite pentru vacanțe

image001

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De dragobete am avut parte de o surpriză din partea iubitului meu. Mi-a făcut un cadou neașteptat, o vacanță de o săptămână pe o insulă exotică departe de gripa coronavirus. Prietenul meu are o un restaurant deschis în centru orașului. Afacerea îî merge foarte bine și din acest motiv are resurse financiare să-mi facă orice poftă. Dacă eu îi spun că îmi doresc ceva, face orice e posibil să-mi facă pe plac.

Acest cadou cu vacanța, mi l-a făcut pentru că i-am zis că vreau odată în viața mea acea insulă. Asta s-a petrecut acum o lună cu ocazia zilei mele de naștere.

Având această ocazie să mă duc în vacanță, trebuia neapărat să-mi înnoiesc garderoba de vară, acolo fiind temperaturi de vară.

Nu știam de unde să-mi iau rochii de vară pe gustul meu. Într-o zi am deschis acest subiectul la serviciu. O colegă a intrat pe un site și mi-a arătat o rochie potrivită pentru vacanță. Mi-a mult acea rochie. Din acest motiv mi-am notat adresa site-ului să studiez mai bine rochiile puse la vânzare.

Când am avut timp liber am intrat pe www.neer.ro și m-am uitat atent la ofertele site-ului. Trebuie să recunosc că nu m-am așteptat să fie pe gustul meu atâtea rochii. Nu mai auzisem de această firmă.

Am decis să-mi cumpăr mai multe rochii potrivite pentru această vacanță. Coletul a venit rapid acasă. Iubitului i-a plăcut foarte tare ce mi-am luat.

Acum că am rezolvat și cu garderoba, abia aștept să plec. Încă nu-mi vine să cred că îmi voi îndeplini acest vis. Mă rog la Dumnezeu să nu se întâmple nimic care mă poate opri să plec în această vacanță. Mă simt o persoană norocoasă că am așa un iubit care îmi face toate poftele.

Singurul lucru pe care îl regret este că prietenul meu nu poate veni cu mine, trebuie să rămână în țară să se ocupe de afacere, vrea să-și deschidă și o cafenea.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.