Bludesign , oferta de sacouri barbati

Sacoul este potrivit oricarei siluete si personalitati, deaorece este piesa de referinta din garderoba unei femei sau a unui barbat, este o tinuta clasica conceputa in combinatii specifice.

Are o croiala in asa fel de avantajeaza pe toata lumea, iar cel mai important aspect , si bine de stiut, este ca pot fi adaptate oricarei tinute, se potrivesc minunat si cu blugi, cu diverse maieuri cu imprimeuri, tricouri, orice combinatii de culori, toate acestea sunt si vor ramane la moda, mai ales vara aceasta.

O categorie aparte sunt sacourile slim fit care au rolul de a subtia talia si de a da o nota eleganta celor care doresc sa fie in trend. Bludesign produce o gama variata de sacouri barbatesti slim fit, modele , materiale si culori variate. Sacourile produse de noi ies in evidenta prin calitatea materialului, calitatea finisarii cat si prin diverse personalizari. Materialele folosite sunt 100 din bumbac sau 85% bumbac cu captuseala din fibre naturale. Capuseala asigura o atingere placuta, in acelasi timp este foarte rezistenta.

S.C. Bludesign produce, de mai bine de 10 ani, confectii de cea mai buna calitate din material care respecta normele ISO: halate medicale, sacouri barbati, sacouri slim fit si alte modele in trend.

Totodata putem ajuta clientii sa-si aleaga materiale speciale din care sa realizam modelele solicitate, dupa dorinta fiecarui client.

Despre Bludesign SRL

S.C. Bludesign SRL are o experienta de peste 10 ani in productia de confectii.  Am investit in linii de productie pentru realizarea de halate medicale si sacouri barbate, dar la comanda se pot produce si alte categorii de produse.

Adresa Bludesign:  Str. Inclinata Nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania

Contact: Romica

E-mail: office@bludesign.ro

Telefon:  0723.009.441

Website: www.bludesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.