Un producator cutii termoizolante plus multe alte solutii ingenioase in materie de produse de ambalare din plastic returnabile

In materie de solutii de ambalare din plastic returnabil dar si solutii pentru transport si depozitare marfa, compania Schoeller Allibert reprezinta solutia perfecta, absolut necesara inca de la iesirea produselor din fabrica si pana la asezarea lor pe raft in magazine.

Aceste produse realizate si comercializate de catre cei de la Schoeller Allibert sunt de o calitate superioara, fiind confectionate din materiale solide si durabile, astfel incat clientii sa beneficieze de tot ce-i mai bun dar si la un raport pret/calitate mai mult decat excelent.

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de aceasta companie, este reprezentata de vechime. Aceasta este de peste 50 de ani de activitate, ceea ce ii recomanda perfect si este o dovada foarte palpabila conform careia produsele si serviciile lor sunt foarte bune calitativ, fiind de asemenea, lideri pe acest segment pe piata europeana.

In ceea ce priveste pietele pe care acestia pun accent, sunt reprezentate de cele mai importante industrii la nivel mondial, precum: industria agriculturii, industria auto, industria alimentara si de procesare a alimentelor, industria bauturilor, ratail, productia industriala si servicii de pooling.

Toata gama acestora depaseste 1000 de produse reciclabile si reutilizabile disponibile online fiind fabricate din materie prima de cea mai buna calitate.

De asemenea, gama de produse este una extrem de variata si se imparte in urmatoarele categorii:

• containere mari pliabile,
• boxpaleti rigizi din plastic,
• paleti din plastic,
• containere IBC,
• pentru manipularea lichidelor,
• cutii plastic,
• navete pliabile si lazi plastic,
• containere din plastic stivuibile,
• navete dublu stivuibile,
• carucioare,
• industria bauturilor,
• galeti pentru produse periculoase certificate ONU.

Fiind vorba despre o companie foarte mare la nivel mondial, nu doar la nivel european, ceea ce inseamna ca isi desfasoara activitatea pe intreaga planeta, avand o multime de sedii si fabrici in tari precum: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite.

Personal am apelat in urma cu cateva luni la produsele si serviciile acestora fata de care am fost extrem de multumit.

Am avut nevoie sa gasesc un bun si serios producator cutii termoizolante, iar la numai un simplu click i-am gasit pe cei de la Schoeller Allibert.

Accesand site-ul acestora am reusit sa gasesc o gama extrem de variata de astfel de cutii, si nu numai. Dupa cum am enumerat ceva mai sus, pe site-ul lor fiind puse la dispozitie toate variantele si tipurile de produse pentru care are nevoie o companie atunci cand trebuie sa depoziteze si sa transporte marfa.

Cutiile termoizolante pe care le puteti achizitiona prin intermediul schoellerallibert.com, sunt extrem de bune calitativ, avand o durata de utilizare foarte mare, fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate, sunt rezistente la conditii dure de vreme, precum si la eventuale accidente care pot aparea in timpul utilizarii.

In plus, se pot utiliza fara nici un fel de problema atat in ceea ce priveste depozitarea, cat si colectarea marfurilor in vederea transportarii. Acest lucru se datoreaza faptului ca discutam despre cutii termoizolante bune calitativ, fiind ideale chiar si pentru cele mai fragile marfuri.

Un alt mare avantaj este reprezentat de greutatea redusa, fiind vorba despre un aspect extrem de important pentru persoanele care se ocupa de manipulare, in special prin prisma faptului ca la greutatea cutiilor in sine, s-ar adauga si greutatea continutului.

Inca in mare plus al cutiilor termoizolante ale celor de la Schoeller Allibert, este reprezentat de faptul ca acestea respecta toate cerintele igienice care trebuie sa fie luate in calcul in timpul utilizarii pentru depozitare si/sau transport. Aceste cutii sunt de asemenea versatile, in cazul meu fiind exact ceea ce aveam nevoie, si cu siguranta si dumeavoastra veti putea gasi tot ceea ce aveti nevoie in materie de solutii pentru ambalare si depozitare ori transport daca veti accesa site-ul celor de la Schoeller Allibert.

Este de mentionat si faptul ca unul dintre cele mai mare si importante avantaje pentru clienti este reprezentat si de aspectul ca aceasta companie poate realiza la cerere produse cu brand-ul dorit de catre clienti, fiind in acest fel si o foarte buna modalitate de promvare.

Prima interactiune a mea cu echipa Schoeller Allibert, a fost in urma cu cateva luni, prin acele cutii termoizolante, in momentul de fata, renunand la toate stocurile vechi de produse pentru depozitare si transport, achzitionand pe parcurs toate acestea, de la acest brand cu produse atat de bune calitativ.

Astfel, ma declar extrem de multumit si cu siguranta nu voi renunta prea curand la produsele si serviciile oferite de acestia, deoarece ma ajuta extrem de mult in bunul mers al lucrurilor afacerii mele. Cu ajutorul acestor solutii ingenioase achizitonate prin schoellerallibert.ro am ocazia ca la randul meu sa pot presta pentru clientii mei, cele mai bune servicii, de asemenea la un raport pret/calitate avantajos.

Pe cei de la Schoeller Allibert i-am recomandat, ii recomand in prezent si cu siguranta ii voi recomanda si in viitor cu toata increderea, deoarece produsele si serviciile lor merita achizitionate datorita calitatii superioare. Aceasta companie a avut o contributie foarte importanta in gestionarea mult mai buna a afacerii mele si de aceea ori de cate ori voi mai avea nevoie, o sa ii apelez cu toata increderea.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie online la numai un click distanta, pe site-ul schoellerallibert.ro. In plus, indiferent de intrebarile sau nelamuririle pe care le aveti, nu ezitati sa ii contactati si cu siguranta problema va fi rezolvata in cel ai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.