Serviciile de transport moloz sunt varianta sigură prin care poți scapă de gunoiul creat

Renovarea este un proiect destul de dificil și cu o durata de execuție mare, dar care te va ajuta să sporeșți comfortul locuinței tale. Poate că nu ești în proces de renovare ci doar ai terminat de construit o casă sau un spațiu comercial, toate aceste activități implică producerea unei cantități impresionante de moloz.

Gunoiul rămas în urmă unui șantier nu poate fi debarasat la fel ca cel menajer. Materialele de construcție, nisipul, tencuiala și alte produse de acest tip necesită o atenție sporită în ceea ce privește debarasarea. Din punct de vedere legal, cetățenii sunt nevoiți să apeleze la o companie care să se ocupe cu transportarea deșeurilor la groapa de gunoi.

Serviciile de transport moloz sunt varianta sigură prin care poți scapă de gunoiul creat. Amenda pentru aruncarea molozului pe marginea drumului sau în natură este mult mai mare decât costul angajării unei echipe profesioniste. Putem lua un exemplu recent petrecut în Bucureșți unde un bărbat a fost prins că aruncă deșeuri la marginea Capitalei, iar acesta s-a ales cu o amendă usturătoare de 30.000 lei și cu basculanta confiscată.

Grija pentru mediul înconjurător este un alt factor pe care trebuie să-l iei în calcul. Produsele de construcții implică un proces complex pentru eliminarea definitivă sau pentru reciclare. Impactul pe care acestea le au asupra mediului este în concordanță cu poluarea la nivel Mondial. Astfel, este important să avem în vedere transportarea deșeurilor industriale într-un spațiu special amenajat.

Compania CTA HIGHT TRANS S.R.L îți pune la dispoziție serviciul de transport moloz și va asigura o debarasare completă a tuturor materialelor rămase în urmă renovării. De ce să apelezi la noi? Simplu! Deținem manipulanți pentru căratul gunoiului industrial de până la 6 tone, echipa noastră lucrează rapid și curat și suntem pregățiți să îți venim în ajutor pe toată suprafață județului Ilfov și București.

Care este procedura solicitarii acestui serviciu? În primul rând o să discutăm telefonic toate detaliile: din ce zona trebuie ridicat molozul, care este cantitatea aproximativă, dacă este necesară coborârea acestuia și data la care ne solicitati ajutorul. Echipa noastră va sosi cu o autoutilitară și va începe încărcarea deșeurilor urmand a le transporta la groapă de gunoi. Într-un final, tot procesul a fost simplu și rapid.

Lasă munca grea în grija echipei noastre. Finalizează-ți proiectul în timp util cu ajutorul unei firme specializate în manevrarea materialelor de construcție care se va asigura că totul este rezolvat ca la carte. Noi ne adaptăm la cerințele tale și suntem pregătiți să-ți oferim cele mai bune servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.