Pe cine te poti baza in legatura cu debarasarea molozului?

2. de postat pe activinfo.ro

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

În urma unei renovări, resturile de materiale de construcții precum gresie, faianță sau tencuială se pot transforma, fără să-ti dai seama, în câțiva zeci de saci de gunoi de care trebuie să scapi. În planificarea bugetului pentru reamenajare nu trebuie să uiți de contractarea unei firme de transport moloz pe care te poți baza. În majoritatea timpului, meșterii care se ocupă de reîmprospătarea casei tale nu vor să-și asume responsabilitatea debarasarii gunoiului, in acest caz singura opțiune care îți rămâne este să consulți o companie specializată.

De ce nu te poți baza pe echipa de constructori în legătură cu debarasarea molozului? Pentru că amenzile usturătoare își spun cuvântul. Deșeurile de construcții sunt diferite față de gunoiul menajer și implică o atenție mai mare din partea autorităților. Legislația prevede sancționarea oricărei persoane care debarasează resturi de moloz în alte locuri în afară de cele special amenajate, iar amenda poate ajunge până la 30.000 lei. Constructorii nu sunt obligați să aibă un contract cu groapa de gunoi, iar în lipsa acestuia nu pot să ofere acest serviciu.

Există varianta contractării unei firme de salubrizare a primăriei, însă sunt câteva minusuri. În principal, aceștia îți vor pune la dispoziție un container în care să colectezi molozul, evident contra cost, iar aceștia vor veni să îl ridice la cererea ta. Trebuie să ai în vedere că acest container va fi amplasat în fața blocului sau spațiului tău, pe toată durata renovării, iar în Bucureșți este extrem de dificil să găsești o zonă în care să nu deranjezi vecinii. Totodată, trebuie să te gândești bine la durata renovării și dacă vei putea să deții containerul pe perioade mai lungi de timp.

De ce să alegi la o companie privată de transport moloz Bucuresti? Firmele care se ocupă cu acest serviciu dețin toate actele necesare colectării și debarasării în spații special amenajate. Acestea îți pun la dispoziție și câteva servicii suplimentare precum transportarea de la etajele superioare ale locuinței până la autoutilitară, inchirirerea de containere pentru transportarea deșeurilor sau chiar închirierea unui utilaj Bobcat.

Dacă eșți în plin proces de renovare și nu ti-ai planificat colectarea gunoiului, compania WAW ECO TRANS S.R.L este pregătită să intervină. Serviciul de transport moloz București este realizat de către o echipa profesionistă care te va ajută să scapi de deșeurile nedorite. Autoutilitara are o capacitate de până la 6 tone, iar toată activitatea va fi desfășurată rapid și sigur.

WAW ECO TRANS S.R.L te ajută să scapi cât mai repede de gunoiul produs în urmă reamenajării pentru că tu să te bucuri de locuința ta. Renunțați la alte variante care nu sunt benefice mediului înconjurător și care va pot aduce amenzi uriașe și alegeți cu încredere o companie profesionistă.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.