Cum sa incepi o afacere in domeniul transporturilor?

microbuz transportAi incercat sa incepi o afacere pe cont propriu si nu ai bani?

Ai o firma si ai incercat sa obtii un credit de la banca dar din cauza ca nu ai indeplinit cerintele bancii nu ai putut obtine finantare?

Daca te gandesti cum sa incepi o afacere in domeniul transportului si dispui de fonduri limitate pot sa iti dau o idee asa cum am incercat eu. Am cautat pe internet inchirieri autoutilitare fara sofer si am gasit o oferta foarte promitatoare. 40 euro/zi pentru 30 zile de inchiriere cu kilometrii nelimitati.

Alege tipul de utilitara si inchiriaza, totul la un pret ofertant. Care sunt cazurile in care vei apela la astfel de servicii? In primul rand este vorba de transportul international, de distantele mari care aduc un obstacol, de cele mai multe ori venind cu o grija in plus. Fie ca este vorba de plata taxelor, de controlul amanuntit al tipului de autoutilitara pentru a putea circula fara grija pe distante mari nu te ingrijora caci a inchiria una te va salva.

Autoutilitarele sunt foarte bine intretinute iar inchirierile de autoutilitare se fac din Bucuresti cu posibilitatea de livrare gratuita la orice adresa din Bucuresti. Pot sa va confirm asta dupa ce am parcurs zece mii de kilometri prin toata Europa si nu am avut nicio problema. De intretinerea autoutilitarelor nu ma ocup eu ci firma de inchiriere de unde am inchiriat autoutilitara iar in cazul in care te lovesti de o problema tehnica masina iti este inlocuita intr-un timp foarte scurt, astfel ai scapat de grija costurilor de intretinere.

Vezi si:  Transport international marfa aerian maritim rutier Comisionar vamal

Folosind acest serviciu de inchirieri autoutilitare am reusit sa livrez toate marfurile la timp reusind astfel sa imi castig increderea clientilor. Acum dispun de propriile autoutilitare si efectuez transport de bunuri personale si marfa oriunde in Europa. Asa ca daca ai nevoie de un transport contacteaza-ne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.