Idei pentru alegerea firmei de tractari auto

Orice conducator auto stie cat de neplacut este atunci cand ramai cu masina in mijlocul drumului si trebuie sa apelam rapid la o firma de tractari auto pentru a ne ajuta sa ducem masina la cel mai apropiat service auto pentru a remedia problemele aparute.

Indiferent de destinatie, fie ca este in drum spre locul de munca sau suntem vacanta, atunci cand masina are probleme si numai poate continua calatoria este o problema ce trebuie solutionata rapid, tocmai de accea in acest articol am sa va dezbat acest subiect pentru a ajuta pe cei care vor avea nevoie de serviciile unei firma de tractari auto sa ia o decizie buna.

Daca aveti probleme cu masina si va gandeati sa apelati la un prieten pentru a va remorca, tin sa va spun de la inceput ca nu este o idee buna. In primul rand ar trebui sa folositi o bara metalica in lungime de cel mult 4 m. Art. 157 specifica ca autoturismul ale carui mecanism de directie si sistem de franare nu sunt defecte poate fi remorcat cu o legatură flexibila omologata, in lungime de 3-5 m. Bara sau legatura flexibila trebuie fixata la elementele de remorcare cu care sunt prevazute autovehiculele.

Veti ingreuna traficul si riscati sa avariati mari masina mai rau sau o avariati pe a prietenului daca nu va coordonati cum trebuie. Daca nu este facuta corespunzator remorcarea auto poate fi sanctionata cu contraventii ce pot ajunge de la 9 la 20 de puncte-amenda si cu valori cuprinse intre 1125 lei si 2500 lei.

Cea mai sigura si eficienta metoda ramane o firma de tractari auto Brasov, autorizata in remorcari si asistenta rutiera si cu personal calificat care poate interveni rapid indiferent de ora sau imprejurari.

Nu apelati la persoane care ofera servicii de tractari si care nu sunt autorizate, nu aveti nici o asigurare ca masina va ajunge in conditii bune la destinatie. Fara o factura si un contract in cazul unei daune va fi mai complicat sa va recuperati banii. In plus nu putine au fost cazurile in care aceste persoane care ofera aceste servicii si nu sunt autorizate au cerut bani in plus clientilor, chiar daca initial se stabilise un alt pret, evident mai mic.

Pentru a beneficia de o interventie rapida din partea unei firme de tractari auto Brasov este necesar sa aveti in cateva aspecte.

Apeleaza intodeauna la o firma care poate interveni non stop si are acoperire in zona in care te afli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.