Ce servicii include externalizarea it

Compania Psihotronic Protect anunta lansarea unui nou serviciu it pentru firme din municipiul Bucuresti. Firma noastra anunta lansarea serviciului externalizare it .Astfel daca pana acum pentru a asigura mentenanta echipamentelor it aveati nevoie de un angajat acum puteti beneficia de serviciul nostru de mentenanta calculatoare.Abonamentele de mentenanta it au preturi variabile in functie de numarul de statii de lucru si de servere, dar si in functie de zona unde se afla firma dumneavoastra.

Toate abonamentenele de externalizare it au incluse urmatoarele servicii :

-depanare calculatoare

-reparatii servere

-configurare servere

-configurare retea de calculatoare

-reparatii sau inlocuire surse de alimentare

-diagnosticare defect calculator

-diagnosticare defectiune laptop

Daca aveti incheiat un abonament de service calculatoare beneficiati fara alte costuri de serviciile de mai sus , de asemenea veti avea un numar unic unde sa semnalati defectiunile in functionarea echipamentelor it.Timpii de interventie ai echipei noastre tehnice la sediul companiilor din municipiul Bucuresti sunt foarte mici.

Toate abonamentele noastre de externalizare it au incluse interventii nelimitate , fata de companiile concurente care pun la dispozitie abonamente cu un numar fix de interventii.

Reparatiile echipamentelor it se fac de personal specializat si cu experienta in domeniul it.

Daca reteaua dumneavoastra se blocheaza des sau daca nu sunteti multumiti de actuala companie care asigura mentenanta calculatoarelor dumneavoastra puteti apela acum la un serviciu profesional de externalizare servicii it .Serviciul de mentenanta computere prestat de compania noastra este dispnibil doar in municipiul Bucuresti.Pentru cereri de oferta va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de pe site sau puteti folosi formularul de contact aflat in partea dreapta a paginii noastre web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.