Gasirea unei oferte de team building potrivite

Importanta personalizarii programelor de team building

Gasirea unei program potrivit de team building poate sa fie foarte adesea o sarcina ce sa ne ia prea mult timp – cele cateva zeci de firme specializate in elaborarea acestor traininguri, informatiile diverse legate de aceste programe, parerile impartite, experientele unor participanti  ne pot crea diferite pareri. Astfel, cu cat incercam sa intelegem mai clar aceste aplicatii, cu atat ne dam seama ca ceea ce cautam nu e o oferta gata creata, prezentata pe un site ori intr-un catalog (ori pliant) – ci lucrul de care avem nevoie, tocmai pentru ca echipa noastra este formata din persoane distincte, diferite, este o oferta de team building PERSONALIZATA. Descopera aici un ajutor potrivit, pentru a intelege si a obtine consultanta de care ai nevoie – e necesar sa intelegi metoda de lucru, diferenta dintre un team building outdoor si unul indoor, tocmai pentru a mari eficienta acestei investitii, pe termen lung.

Programe de team building outdoor
Programe de team building outdoor

Care sunt lucrurile la care trebuie sa acordam asadar o mai mare importanta atunci cand suntem in etapa de research a unei astfel de oferte de team building ? Ne vom referi in randurile de mai jos in special la cazurile in care alegem tipul outdoor:

– experienta si portofoliul firmei ce ofera astfel de servicii

– durata unui program de team building

– metoda de lucru folosita

– tipul si numarul de activitati ce sunt incluse in respectivul program

– locatia disponibila

– beneficiile imediate

– plusurile pe termen lung

– costurile (considerate ca un total, in care sunt incluse atat cheltuielile de deplasare,  masa, cazarea, trainingul in sine etc).

– posibilitatile de personalizare

Pana la urma, dincolo de partile tehnice, de aspectele ce depind de organizatorii unui astfel de program de team building, ceea ce conteaza este si implicarea participantilor – acestia trebuie nu doar sa ia parte la activitatile, sesiunile sau exercitiile integrate ci sa isi ia angajamente. Ele se iau atat personal, cat si la nivel de grup – scopul lor e de a facilita si impulsiona schimbarea unui anume fel de gandire, a unui comportament, a unor activitati. Pentru a beneficia de cele mai bune oferte de team building, perfect personalizate nevoilor echipei tale, acceseaza site-ul firmei Vertical Adventure – Timisoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.