Ai memorat in agenda un numar catre serviciul de tractari auto?

Daca inainte de a pleca la drum ai verificat ca rezervorul este plin si toate sistemele electrice si de directie functioneaza perfect, atunci ai putea la fel de bine sa te asiguri ca intre numerele din telefonul tau exista si un contact catre dispeceratul serviciului de tractari auto local.

Ar putea parea la prima vedere ca pui raul inainte, insa niciodata nu poti sa stii daca in cea mai banala deplasare prin oras, cand mergi sau te intorci de la birou, ori in week-end in drum spre supermarket, masina ta nu te mai asculta. O avarie electrica, mecanica, ca sa nu mai vorbim despre necazurile pe care factorii meteo nefavorabili le pot produce, te aduc in situatia de a sta in loc, ezitand sau chiar facand greseli in ceea ce priveste continuarea manevrarii unui automobil defect.

Echipele de tehnicieni profesionisti din cadrul unui serviciu de tractari auto sunt prezente permanent in spatiul orasului si multe dintre acestea acorda asistenta tehnica si in proximitatea zonei, oferind in acest mod o adevarata centura de siguranta invizibila celor care ajung intr-o situatie neprevazuta din punct de vedere tehnic pentru automobilul condus.loga_1 si 2

Avand la dispozitie aceasta facilitate, sunt sanse foarte mari ca un echipaj sa fie aproape atunci cand ai nevoie de asistenta pentru tractari auto, prin urmare ceea ce iti spuneam la inceput ar trebuie sa te preocupe la fel de mult ca verificarile pe care le faci deja in mod automat. Nu este bine sa incerci sa iti remediezi singur defectiunile pentru ca sunt anumite incidente tehnice pentru care nu poti sa prevezi efectele in lant pe care le-ar putea avea atat timp cat nu poti face o procedura tehnica de service asupra lor. Sa circuli in continuare cu un sistem de directie partial avariat, doar in speranta ca vei ajunge pana la primul service, este o atitudine periculoasa atat pentru tine, eventualele persoane pe care le ai in masina, dar si pentru toti participantii la trafic, automobilisti si pietoni.

Opreste la timp ori de cate ori ai sesizat ceva care nu este in regula cu masina ta. Verifica despre ce este vorba, iar daca ai cel mai mic dubiu, opreste si suna la dispeceratul pentru tractari auto Bucuresti. Vei fi cu siguranta placut surprins ca timpul care va trece de la apelul tau si pana la sosirea echipajului mobil va fi unul foarte scurt, iar rezultatul acestei decizii iti va pune la adapost integritatea fizica, a automobilului si chiar timpul pe care altfel l-ai pierde cu diverse alte incercari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.