Fumezi? Ce ar fi sa incerci tigara electronica?

Milioane de fumatori isi irosesc sanatatea, banii, timpul si admiratia celor din jur pentru a se bucura de un viciu extrem de nesanatos. Nimeni nu este de judecat, asadar, daca ai un astfel de viciu nu iti poate spune nimeni sa te opresti. Ceea ce poti face insa, este sa incerci alternativele. Tigara electronica este o alternativa moderna si interesanta la tigara clasica si reuseste sa atraga un numar din ce in ce mai mare de fumatori. Daca incerci nu ai nimic de pierdut, ba chiar de castigat. Pe langa asta, ai intotdeauna optiunea de a te intoarce la fumatul clasic, in conditiile in care sunt pachete de tigari in fiecare supermarket.

De ce sa incerci tigara electronica?

Un prim motiv ar fi cel dat de sanatate. Oricat de tare s-ar da lupta intre producatorii de tutun si producatorii de tigara electronica, cea din urma este mai sanatoasa. In tigara clasica sunt mii de substante care produc cancer, in timp ce in tigara electronica nu s-au descoperit inca astfel de substante. Este evident ca este mai sanatos sa nu fumezi deloc decat sa incerci o tigara electronica, insa daca vrei sa ai un astfel de viciu, balanta este mult mai prietenoasa cu varianta electronica.

Tigara electronica ofera flexibilitate maxima, putand fi fumata in aproape orice loc si avand o multime de arome si de posibilitati. De asemenea, te poate ajuta sa te lasi definitiv de fumat.

Elementul care da dependenta in tutun este nicotina, care este prezenta si in tigara electronica. Partea frumoasa la cea de-a doua este faptul ca iti ofera sansa de a doza nicotina. Astfel, poti sa scazi treptat cantitatea de substanta inhalata si sa ajungi dependent doar de un gest, nu si de substante.

Vezi si:  Problemele de piele ale catelului tau. Cand apar si cum pot fi vindecate?

Tigara electronica te ajuta sa scapi de mirosul neplacut in maini si din haine, iti ofera ocazia de a cheltui mai putini bani ( pe termen lung este mai ieftina decat tigara clasica ) si iti ofera sansa de a face parte dintr-o comunitate din ce in ce mai mare de vaperi .

Da, este greu de luat o decizie in acest sens, mai ales daca esti fumator de foarte multa vreme, insa un lucru este cert: nu ai nimic de pierdut daca incerci, asadar, urmatoarea tigara pe care o fumezi poate sa fie una electronica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.