Accesorii moderne in terapia recuperarii – Paturi masaj portabile

Implicarea activitatii maseurilor profesionisti dincolo de cabinetele si centrele clasice spre persoanele care solicita la domiciliu sedinte de masaj se poate realiza acum intr-o maniera foarte simpla prin utilizarea unor paturi masaj portabile. Acest gen de solicitari sunt in prezent tot mai des regasite in programarile care se fac, nu doar pentru ca oamenii nu mai au timp sa ajunga la sediul centrelor, ci mai ales pentru ca intimitatea si confortul psihic oferit de primirea masajul in propria casa devin atribute tot mai pretuite.hera visiniu

Acestor persoane li se adauga si pacientii a caror deplasare este imposibila din punct de vedere medical si care au nevoie de sprijin profesional pentru recuperare fizica pentru diferite afectiuni care au aparut in urma unor traumatisme.

Pentru cei care inca nu au la indemana paturi masaj portabile, fie ca sunt terapeuti angajati ai unui centru specializat, fie ca ei insisi ar dori sa practice activitatea in mod individual, trebuie sa stie ca diversitatea tehnica a acestor accesorii moderne in terapia prin masaj este tot mai mare, iar preturile de achizitie cu siguranta accesibile.

Nu exista practic in acest moment nicio diferenta de calitate intre un pat de masaj fix si oricare dintre modelele de paturi masaj portabile, ele avand aceeasi capacitate tehnica de sustinere a persoanelor, dotari si accesorizari suplimentare care se pot atasa dupa dorinta, suprafete de lucru cu calitati deosebite in privinta materialelor din care sunt produse si in mod evident in totalitate materiale solide si usoare pentru a perminte o manipulare rapida, transport usor pentru orice persoana si depozitare fara probleme.

Masajul este printre cele mai indicate metode de recuperare in situatii in care individul a suferit leziuni sau alte traume in urma unor accidente, ori alte evenimente care i-au afectat sanatatea. Daca initial aceste afectiuni sunt tratate si ameliorate in centrele medicale specializate, ulterior recuperarea se va face prin terapie atat timp cat este necesar. Unde ar putea fi mai bine si in acelasi timp economic, dar si cu ridicarea moralului pacientului, decat in propria casa? Interventia unui terapeut care dispune de avantajul deplasarii cu usurinta a unuia dintre modelele de paturi masaj portabile, face ca totul sa para mai usor de suportat si mai rapid de recuperat pentru oricine.

Cand cautam sa diversificam activitatea, individuala sau organizata in centre de masaj, merita de luat in calcul optiunea gasirii unui brand ce poate oferi mese masaj portabile care devin pe loc o extensie a practicarii profesiei terapeutilor dincolo de salile de tratament clasice. Theia Massage are in acest moment in portofoliul de vanzari o gama variata pentru aceste paturi masaj portabile, optiunea trebuind luata in functie de particularitatile activitatii pe care o desfasurati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.