Centrul de masaj extins cu mese masaj portabile

Inaugurarea unui centru pentru masaj se bazeaza pe doua componente importante: resursa umana care se constituie din personal profesionist in tehnicile de masaj si resursa logistica care include dispozitivele fixe pentru aplicarea masajului, adica mesele de masaj. Atunci cand prestigiul centrului creste este posibil ca extinderea activitatii sa fie necesara, prin urmare pe langa angajarea altor membrii in cadrul echipei este utila si suplimentarea posturilor de lucru cu mese masaj portabile.

Aceasta decizie devine extrem de benefica atunci cand fluxul de solicitari nu este neaparat constant si in cazul pozitionarii in centru a unor mese de masaj fixe spatiul ar putea fi ocupat in mod nejustificat. Avantajul detinerii de mese masaj portabile este cert si se va rasfrange direct si spre diversificarea activitatii prestate de catre echipa de terapeuti.masa albastra

Acest lucru inseamna ca oricand se va putea raspunde la solicitari din partea celor care doresc, sau chiar au mare nevoie, de a primi sedintele de masaj in propria locuinta. Sunt numeroase situatii cand la recomandarea medicilor este necesara aplicarea mai multor sedinte terapeutice de masaj pentru persoanele care au suferit traumatisme si care nu se pot deplasa la un centru specializat. In egala masura exista cereri din partea celor ca nu isi permit din punct de vedere al timpului sa rezerve spatiu si pentru aceasta activitate si de aceea le este mult mai la indemana sa faca o programare pentru vizita la domiciliu a unui terapeut.

In aceste situatii devine cu siguranta profitabil ca centrul sa detina in magazie mese masaj portabile pe care le va folosi de fiecare data in functie de numarul solicitarilor, extinzandu-si intr-o maniera previzionara prestatia pe care o are ca obiect de activitate. Faptul ca terapeutii au la indemana un astfel de dispozitiv portabil face ca prestigiul centrului de masaj si experienta celor care practica masajul sa creasca, existand chiar posibilitatea ca unii maseuri sa-si deschida propriile centre, sau sa practive o activitate individuala bazandu-se pe oportunitatile oferite de aceste mese masaj portabile.

Oferta actuala pentru mese masaj portabile este la un nivel care imbina calitatea, adaptabilitatea si fiabilitatea acestor produse pentru ca producatorul se preocupa sa ofere un suport solid si portabil, simultan.

Theia Massage este locul in care se vor putea alege mese masaj portabile cu doua, trei si chiar patru sectiuni rabatabile, lucru care aduce in functie de solicitari si prin adaugarea a diferite accesorii specifice si mai mult confort atat pentru maseur, dar mai ales pentru beneficiarul sedintelor de masaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.