Ce beneficii primiti la utilizarea unui pat masaj profesional

In orice forma de masaj, alegerea unui pat masaj este foarte importanta. Confortul clientilor este pe jumatate asigurat cand alegeti echipamentul adecvat, restul depinzand numai de tehnica dumneavoastra ca profesionist. Este evident deci ca nu numai calitatile de maseur sunt importante pentru a oferi servicii de masaj de calitate, masa potrivita fiind indispensabila.

Atunci cand alegeti un pat masaj trebuie sa aveti in vedere in primul rand modul in care intentionati sa utilizati acest echipament imediat dupa achizitionare, dar si pe termen lung.

Modelele de pat masaj moderne sunt atat durabile si calitative, cat si accesibile ca pret, deci de fapt problema optiunii se imparte intre mobilitatea pe care o permit. Daca afacerea dumneavoastra este bazata mai mult pe vizite la domiciliu sau pe o activitate de liber profesionist, atunci o pat masaj portabil va deschide cele mai multe posibilitati de utilizare si va ajuta la imbunatatirea calitatii serviciilor.

Spatiului ocupat si greutatea efectiva sunt foarte mici, iar astfel patul pentru masaj este usor de transportat si de manevrat intre programari. Nici depozitarea lui nu este o problema, mai ales avand in vedere faptul ca neavand un cabinet trebuie sa transportati echipamentul acasa la sfarsitul zilei de lucru.

Pe de alta parte, mesele pentru masaj fixe se diferentiaza de prima categorie numai prin alcatuirea structurii si prin spatiul ocupat. Un pat masaj stationar este recomandat atunci cand spatiul pe care il ocupa este destinat activitatii respective, cum este cazul cabinetelor si saloanelor pentru masaj sau a centrelor de tratament si recuperare. Un alt avantaj specific al paturilor stationare este posibilitatea de a depozita lotiuni si accesorii la partea inferioara datorita faptului ca structura lor are dublu rol functional si pune la dispozitie o suprafata orizontala atat pentru rigidizarea mesei, dar care functioneaza si ca un simplu raft.

Alte optiuni disponibile pentru fiecare varianta de masa pentru masaj sunt sectiunile amovibile si accesoriile aditionale. Modelele portabile au o suprafata de lucru compusa din  2, 3 sau 4 zone, iar cele fixe sunt disponibile in variante cu 3 sau 4 zone. Practic, acest lucru inseamna ca un pat masaj va avea si mai multe utilizari posibile, pentru ca poate fi adaptat cu usurinta cerintelor unui anumit tip de masaj. Sunteti asadar liberi sa alegeti exact modelul care va satisface cerintele profesionale si desigur si nu in ultimul rand pe cele ale clientilor.

Varietatea de mese masaj disponibila acum este mai mult decat suficienta pentru a acomoda orice tehnica si a oferi cel mai inalt grad de confort atat clientilor cat si terapeutilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.