Care vor fi cele mai populare sporturi in 2022?

Datorita Jocurilor Olimpice de la Tokyo numeroase sunt sporturile care au castigat in popularitate. Insa nu doar sporturile olimpice vor fi populare in 2022. Sporturi populare precum fotbalul continua sa fascineze un numar mare de persoane.

Escaladarile sau nevoia de a-ti depasi limitele

Dupa cum ii indica si numele, principiul acestui sport popular este acela de a escalada, de a te catara pe un perete pana in varful acestuia. Peretele poate avea o inaltime medie insa poate avea si mai multi metri, pentru persoanele mai aventuroase. Este un sport care necesita anduranta musculara, echilibru, suplete, si, mai ales, brate puternice si musculoase. Este un sport care ne obliga sa ne punem toti muschii la contributie.

Baseball si softball

Pentru unii este destul de greu sa faca diferenta intre cele doua sporturi deoarece exista numeroase asemanari intre ele. Insa, sunt doua sporturi care seduc, inainte de toate, datorita numeroaselor beneficii aduse asupra sanatatii. Nu necesita eforturi intense deoarece partida este marcata de numeroase pauze si timpi de oprire.

Karate, deoarece intotdeauna va trebui sa stim sa ne aparam

Pentru multi, anuntul introducerii disciplinei karate in cadrul Jocurilor Olimpice a fost o adevarata supriza. Acest sport nu este unul nou si este extrem de raspandit. Numai putin de 10 milioane de persoane practica karate in lume. Este o disciplina practicata de un numar din ce in ce mai mare de tineri deoarece dezvolta unele competente extrem de apreciate. Necesita o mare capacitate de coordonare si echilbru.

Fotbal, evident

Fotbalul este, fara indoiala, unul din cele mai populare sporturi din lume. Regulile fotbalului sunt extrem de simple. Este un joc care nu necesita prea mari eforturi. Din ce in ce mai multe domnisoare au inceput sa joace fotbal. Putine sporturi reusesc sa dreneze atat de multe emotii ca fotbalul. Este, in egala masura, una din cele mai practicate discipline sub forma virtuala.

Sursa: https://dicodusport.fr/blog/quels-sports-seront-populaires-en-2022/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.