Alege perechea de ochelari pentru ciclism perfect adaptata stilului tau

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

In timpul antrenamentelor este foarte important ca si ochii tai sa fie protejati de murdarie, praf iar lista poate continua, asa ca utilii ochelari bicicleta sunt indispensabili, tocmai pentru ca in acest mod va veti asigura ca nu veti suferi de afectiuni provocate de radiatiile UV.

Exista studii care au demonstrat faptul ca expunerea pe un termen indelungat la radiatiile UV pot duce, in timp, la aparitia cataractei. Importanta pe care o are purtarea unei perechi de ochelari este una majora.

Fa cea mai potrivita alegere in privinta calitatii ochelarilor

Expunerea la soare, in timpul antrenamentului, fara a purta ochelari ciclism, poate duce si la senzatia de arsura, provocate de inflamatiile de la nivelul corneei, dar si aparatitia keratitelor.

Riscul pe care il are deteriorarea sanatatii ochilor este reprezentata de durata expunerii la soare, insa o pereche de ochelari de buna calitate va diminua aceste riscuri.

Atunci cand cauti o pereche de ochelari bicicleta, care sa iti ofere protectie in timpul mersului pe bicicleta sau a altor activitati pe care le desfasori in aer liber, exista cateva puncte cheie pe care ar fi bine sa le iei in considerare.

Spre exemplu, culoarea lentilei este foarte importanta, deoarece aceasta trebuie sa blocheze intre 75% si 90% din lumina soarelui. Cea mai potrivita culoare pe care ar trebui sa o aiba lentilele este griul neutru, pentru ca nu denatureaza culorile.

De asemenea, lentilele fotocromatice reprezinta o buna alegere, deoarece acestea reactioneaza la radiatiile ultraviolete, inchizandu-se la culoare in mediul exterior. In ceea ce priveste materialul din care sunt confectionate ramele, poti opta pentru cele realizate din plastic, pentru ca sunt mai usoare, mai sigure si mai durabile decat cele din metal.

Inainte de a achizitiona perechea de ochelari, este important sa realizati un plan cu cateva intrebari. Acestea ar putea fi:

  • Cat esti dispus sa investesti intr-o pereche de ochelari?
  • Conteaza brand-ul din care fac parte ochelarii pe care ii vei alege?
  • Conteaza calitatea acestora pentru tine?
  • Preferi o anumita culoare a lentilelor? Dar a ramelor?
  • Vrei sa optezi si pentru un spray tratament anti-aburire? Dar pentru o solutie de curatare a perechii tale de ochelari favorite?

Acum ca ai raspuns la toate aceste intrebari, te poti indrepta cu incredere fie catre un showroom existent in orasul tau, fie poti accesa site-urile de specialitate.

Specialistii sunt bine pregatiti, astfel ca tu vei obtine toate informatiile necesare de care ai nevoie. Cu siguranta, in acest mod nu vei avea regrete in ceea ce priveste perechea de ochelari destinata ciclismului aleasa.

Astfel, sanatatea fiind unul din aspectele cele mai importante, este cert ca vei opta pentru calitatea pe care acestia o au.

Descopera cele mai bune oferte la toate produsele preferate

Magazinul Mos Ion Roata ofera clientilor doar produse si servicii de calitate superioara. Daca locuiesti in Bucuresti, mecanicii profesionisti te vor ajuta cu reparatia bicicletei, pentru ca detin si un service.

Specialistii de la mosionroata.ro, cel mai popular magazin biciclete, sunt gata sa te ajute cu toate informatiile si sa-ti prezinte cele mai noi produse si oferte, astfel ca tu iti vei dori sa le mai treci pragul ori de cate ori iti doresti o noua achizitie.

Indrazneste sa faci cea mai buna alegere!

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.