Transport international marfa aerian maritim rutier Comisionar vamal

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Oferim servicii cu privire la transportul de marfa al clientului atat national cat si international, punand la dispozitie utilaje performante , de inalta calitate, moderne, care confera maxima siguranta bunului dumneavoastra.
Compania a progresat pana in prezent din toate punctele de vedere ajungand la standarde foarte inalte in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate.
Compania a carei servicii nu a dezamagit pana in present, numarul reclamatiilor fiind nul.
In prezent ne puteti gasi in doua locatii din Romania : Otopeni ( in incinta Aeroportului International Henri Coanda ) si in Parcul Industrial Ploiesti.
Beneficiati de urmatoarele servicii: transport aerian, maritim rutier si combinat; de asemenea aveti la dispozitie si servicii de comisionare si asistenta vamala, de asigurare cargo pe parcursul transportului, de depozitare , logistica si distributie. Toate acestea realizandu-se cu maxima seriozitate si incredere, bazandu-ne totdeauna pe experienta .
Personalul calificat format din oameni de incredere , totdeauna deschisi la intrebarile si rugamintile dumneavoastra, va vor indruma si lamuri strict pe nelamuririle pe care le aveti.
Daca partenerii dumneavoastra sunt din Europa , Asia, Australia, America, Africa , compania noastra “ Air-Sea Forwarders “ va sprijina cu privire la nevoile dumneavoastra in legatura cu serviciile mentionate mai sus , conform cerintelor specifice fiecarui client sau furnizor cu care colaborati.
Cu privire la comisionarea si asistenta vamala, compania noastra va sta la dispozitie in 3 puncte vamale importante din Romania : Otopeni , Ploiesti si Constanta. Serviciile oferite sunt de comisionare vamala si reprezentare in vama, asistenta vamala in domeniul legislatiei vamale, si nu in ultimul rand declaratii Intrastat.
Experienta noastra muncita va asigura dumneavoastra siguranta.
Pagina noastra va sta la indemana pentru eventualele nelamuriri sau intrebari pe care le aveti: http://www.asfbuh.ro
De asemenea puteti sa ne contactati telefonic la nr: +40.21.201.48.45 sau prin email la adresa noastra : asfbuh@asfbuh.ro.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.