Chris Rock spune ca filmul sau are umor, dar „nu este film infricosator”

Filmul Saw, produs de Chris Rock, va fi un film de groaza cu un „strop de umor aici si acolo”, dar nu va merge la un nivel de comedie Scary Movie.

David Griffin de la IGN l-a intrebat pe Rock in cadrul unui eveniment de presa recent al Asociatiei de Critici de Televiziune de ce a vrut sa se implice in franciza Saw. El a raspuns spunand ca este de parere ca pana si o pereche de glume poate face o diferenta imensa intr-o emisiune TV sau intr-un film.

„De multe ori merg la un film sau ma uit la o emisiune TV si ma gandesc:„ Uau, stii, doua glume ar fi facut o mare diferenta in asta ”, a explicat Rock. „Imi place Saw, dar am fost ca ‘wow, nu are aproape deloc umor.’ Deci, mi s-a parut un loc bun … un teren fertil bun … Apropo, noul ferastrau, am vazut ca o taietura aspra. Este inca Saw … este sangeroasa, este inflacarata, dar exista un strop de umor pe ici si pe colo. Nu-l redimensionam, nu este filmul infricosator, ci Saw. ”

In mod evident, Rock facea referire la filmul Scary Movie din comedia din 2000, cu Shawn si Marlon Wayans, Anna Faris si Regina Hall, care era o parodie a unor filme horror precum Scream si I Know What You Did Last Summer.

Aceasta lansare fara titlu Saw va fi lansata in teatre pe 15 mai 2020 si va fi prima intrare Saw nou din Jigsaw din 2017.

Rock va juca, de asemenea, in film, ca un politist detectiv care investigheaza infractiunile legate cel mai probabil de Jigsaw Killer, iar Samuel L. Jackson il va juca pe tatal sau. Credem ca „factorul de curiozitate singur” al acestui nou film Saw va face un succes la box office-ul cu un potential debut record franciza si preluare interna.

Fanii activitatii lui Chris Rock nu vor trebui sa astepte pana in mai pentru a-l vedea in actiune, deoarece va juca, de asemenea, in cel de-al patrulea sezon al lui Fargo, care are premiera pe 19 aprilie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.