Designerii de interior dezvaluie cele 3 lucruri pe care merita sa le incerci in casa

Decorarea unei locuinte poate fi costisitoare, dar este necesar sa investiti doar in cateva piese cheie.

Iata care sunt decoratiunile si obiectele de mobilier care merita sa cheltuiti un pic in plus, potrivit designerilor de interior.

Dulapurile de bucatarie merita sa investiti intotdeauna.
Probabil ca bucataria dvs. este folosit zilnic, astfel incat investitia in dulapuri de inalta calitate este o idee intelepta, potrivit lui Kristen Piper, proprietar si designer principal la Piper Interior Design.

„Dulapurile bine facute pot fi mereu perfectionate, iar hardware-ul poate fi inlocuit pentru a schimba aspectul intreg, daca vreodata decideti sa va reincarcati bucataria”, a spus Piper.. „Dulapurile ieftine vor arata intotdeauna ieftine, indiferent cat de placute ar fi hardware-ul sau blaturile tale.”

Podelele de lemn proiectate pot rezista pentru anii urmatori.
Piper a mai spus ca parchetul din lemn proiectat (un tip de pardoseala special conceput pentru a fi durabil) merita banii – si este o necesitate pentru cei care traiesc inn climatele in care se schimba anotimpurile.

„Acest lucru va ajuta la umiditatea in continua schimbare si la deformarea placilor”, a spus ea.
Piper a explicat, de asemenea, ca acest tip de pardoseala este confectionat din lemn adevarat – astfel incat acesta poate fi ulterior slefuit si rafinat daca alegeti sa schimbati aspectul casei dvs.

Indepartarea pe o piesa de declaratie nu este intotdeauna o idee rea.
Annie Santulli, proprietarul Annie Santulli Designs, a declarat ca optarea pentru o „piesa artizanala” merita intotdeauna banii – chiar daca nu aveti un buget imens.

„Fie ca este vorba despre un tablou uimitor, un candelabru personalizat sau un covor handmade, o piesa artizanala va crea un punct focal in timp ce va arata putin din personalitatea proprietarului casei”, a spus Santulli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.