Cum cream o bucatarie industriala?

Iti doresti o bucatarie industriala? Materiale, culori, mobilier, decoratiuni, urmeaza sfaturile de mai jos pentru a obtine bucataria in stil industrial la care visezi.

Ce materiale sunt necesare pentru amenajarea unei bucatarii industriale?

Materialele vedeta ale unei bucatarii in stil industrial sunt lemnul, otelul si inoxul, metalul si, pentru a se potrivi cu universul, betonul si caramizile rosii…. Prin urmare, este posibil sa ne imaginam o bucatarie din lemn cu blat din otel inoxidabil pe o pardoseala din beton turnat sau cerat sau, dimpotriva, o bucatarie din beton cu blat din otel inoxidabil periat pe o pardoseala din stejar. Pentru pardoseala, desigur, exista alternative: o pardoseala din gresie poate lua aspectul de beton cerat.

Betonul, otelul inoxidabil si piatra raman reci, asa ca lemnul va fi cel mai bun aliat al dumneavoastra pentru a indulci atmosfera, facand-o mai calda si mai putin sterila.

Ce culoare alegem pentru o bucatarie industriala?

Bucataria industriala, asa cum am vazut, are ca elemente principale lemnul inchis si metalul. Tonurile de alb sunt folosite in principal pentru a o dezvalui, pentru a-i da luminozitate. Nuantele de gri inchis, gri si alb-deschis sunt folosite pentru a crea contrast si volum. Petele de culoare, cum ar fi rosul si nuantele pastelate, sunt, de asemenea, folosite pentru a inviora atmosfera si a aduce lumina in incapere atunci cand aceasta lipseste. Intr-o bucatarie din lemn cu blat de lucru din otel inoxidabil, un raft verde sau un bufet metalic rosu isi are locul, la fel ca si scaunele galbene sau albastre.

Ce obiecte de decor putem alege pentru o bucatarie in stil industrial?

Pentru a obtine un stil industrial, ganditi-va la lampi metalice. Agatati 3 sau 4 becuri goale deasupra barului sau infasurati firele lor in jurul unui carlig de instalatii sanitare sau de teava de cupru.

Luați în considerare alegerea unei lămpi metalice sau Ceas de sticlă XXL și o oglindă de același tip.. Lasati vasele pe care le folositi in fiecare zi pe rafturi din lemn si fier.

Optati pentru robinete cu finisaje din cupru, alama sau aluminiu negru, materiale legate de estetica industriala. Acelasi lucru este valabil si pentru ustensilele de bucatarie, adunati-le intr-o cutie sau intr-o cutie de scule veche (bine curatata).

Sursa: https://www.westwing.fr/inspiration/interieur/amenagement-cuisine/cuisine-industrielle/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.