Trucuri perfecte pentru a scoate din anonimat orice încăpere!

Te-ai gândit să faci o schimbare în locuința ta, dar nu știi cu ce să începi? Nu uita că de cele mai multe ori detaliile fac diferența, așa că dacă vrei un decor ieșit din comun trebuie să pui în practică câteva trucuri ce te vor ajuta să scoți din anonimat orice încăpere. Nu te gândi că este nevoie să începi un întreg proces de reamenajare, doar ia în calcul sugestiile noastre și bucură-te de rezultat:

  • Integrează materiale naturale

Atunci când îți dorești o încăpere amenajată într-un mod unic, materialele naturale sunt nelipsite. Principalele elemente reprezentative sunt: piatra de râu, lemn masiv, țesături din lână, bumbac sau in. Acestea creează o conexiune puternică între om și cadrul natural și aduc o stare de liniște și relaxare. Spre exemplu, pentru un decor modern în dormitor este important să ai un pat cu cadru din lemn, rafturi montate pe perete, șifonier sau comodă cu structură de lemn masiv. Suprafața lemnoasă a acestora se poate vopsi cu un lac special, pentru a le oferi un aer tradițional.

  • Alege un tablou impresionant

Tablourile canvas sunt decorațiuni accesibile pentru oricine, ce vor fi mereu la modă, care se pliază pe gusturile oricui datorită imaginilor diverse ce pot fi printate pe pânză. De aceea, dacă vrei o locuință cu un decor ieșit din comun, ai nevoie de tablourile potrivite. Noi îți propunem să alegi tablourile canvas cu orașe, de la pepanza.ro, ce vor aduce un aer modern livingului sau dormitorului tău. Vrei puțin din agitația orașului Las Vegas sau ai nevoie de puțină liniște din inima Romei? Alege un tablou cu locația ta preferată și te vei bucura de un rezultat fascinant.

  • Decorează cu ajutorul plantelor cățărătoare

Plantele de interior sunt elemente decorative recomandate de orice specialist. Pentru a ieși din anonimat îți propunem să înlocuiești clasicele ghivece cu flori cu plantele cățărătoare. Din fericire, există o mulțime de specii de flori de interior pe care le poți integra în decorul casei tale, pentru a realiza un design unic. Cu ajutorul acestora poți înfrumuseța obiectele decorative, cum ar fi pe marginea unui tablou sau oglinda. Cele mai potrivite și cunoscute plante cățărătoare sunt Hoya, Pothos și Iedera. Îngrijește-le corespunzător și te vei bucura de frumusețea lor în camerele preferate.

În concluzie, atunci când vine vorba de amenajarea locuinței într-un mod ieșit din comun și unic trebuie să iei în calcul propunerile noastre anterioare. Cu ajutorul câtorva elemente vei obține un decor care să te reprezinte și în care te vei simți confortabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.