Transportul molozului dupa constructii in Bucuresti si Ilfov

6. De postat pe activinfo.ro

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Curatarea molozului este o sarcina grea mai ales atunci cand iti construiesti sau doar iti renovezi casa sau spatiul de la birou. Este necesar sa apelezi la un ajutor specializat pentru ca nu iti doresti sa iti pierzi timpul cu birocratia in viguare atunci cand vrei sa scapi de moloz. Nu numai ca iti pierzi timp, dar ai nevoie si de utilaje speciale pentru a elimina si transporta materialele voluminoase. Plus ca atunci cand alegi sa faci asta singur si sa depozitezi molozul ilegal, risti sa primesti niste amenzi uriase.

Constructia, renovarea sau demolarea, oricare dintre ele poate fi un proiect interesant, iar daca la alte etape te poti descurca singur, in cazul molozului ramas in oricare dintre cele trei situatii, vei avea nevoie de ajutor specializat.

Materiale de constructii care raman la final, lucrurile pe care nu le mai poti folosi, deseurile de gradina, ipsosul, caramizile, mobilierul degradat, toate acestea pot fi considerate moloz.

Indiferent de tipul sau de amploarea lucrarii, la final vei ramane cu mult moloz de care iti vei dori sa scapi cat mai repede cu putinta.

Noi te putem ajuta!

Iti oferim servicii profesioanale la un pret avantajos. Avem serviciul de transport moloz personalizat atat pentru persoanele fizice, pentru proprietari, pentru chiriasi, pentru comercianti sau pentru dezvoltatori.

Echipa noastra se va deplasa la fata locului, va incarca si ulterior transporta molozul in locuri special amenajate, respectand toate normele in viguare, ducand-le in locurile special amenajate pentru astfel de deseuri.

Daca sunteti pe ultima suta de metrii cu constructia si in procesul de a scapa de moloz, doriti sa va bucurati de lucrarea finalizatata, sa va eliberati un spatiu, noi suntem ajutorul de care aveti nevoie.

Va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile noastre, iar pentru alte intrebari sau informatii lamuritoare, asteptam sa ne contactati telefonic sau pe adresa noastra de mail.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.