Magazin de mobila pentru intreaga ta casa

magazin mobila tamosDaca esti pus in situatia sa iti mobilezi intreaga casa, iti punem la dispozitie un magazin online cu mobila pentru casa ta, de unde poti alege ceea ce iti place mai mult si ti se potriveste mai bine.

De la mobila pentru bucatarie, cu mese, scaune sau coltare, pana la mobila pentru living, canapele, dormitoare, saltele, mobila pentru camera copiilor si nu numai, toate le gasiti in magazinul de mobila Tamos.

Si daca tot am inceput cu mobila de bucatarie, ai la dispozitie in magazinul Tamos diferite tipuri de mobila pentru orice bucatarie. Gasesti aici mobila pentru bucatarii mici, cu patru corpuri suspendate si patru inferioare, dar si bucatarii pentru cei care dispun de spatiu mai mare. Materialele din care sunt realizate sunt de foarte buna calitate, la fel si structurile si piesele de feronerie, iar fiecare model de mobila dispune de certificat de garantie.

Pentru living, produsele sunt variate, astfel incat fiecare sa gaseasca aici piese de mobilier pe gustul lor. In ceea ce privesc piesele de mobilier, multa lume prefera acum cat mai putina mobila in living, iar Tamos va ofera cateva modele din care va puteti alege ce vi se potriveste mai bine. Pe langa mobila, tot pentru living se gaseste aici o gama larga de canapele si fotolii, extensibile sau fixe, pentru nevoile fiecaruia.

Daca vrei sa iti decorezi si dormitorul, Tamos te surprinde cu numeroase modele de dormitoare standard, ce includ patul de diferite dimensiuni, noptiere, sifonier si comoda. In functie de culorile pentru care optezi, Tamos iti ofera dormitorul potrivit camerei tale la un pret avantajos. Tot aici gasesti si saltele Tamos pentru toate tipurile de paturi, de la cele mai mici pana la cele mai mari, saltele ortopedice, superortopedice, speciale si la preturi accesibile, asadar nu uita sa cauti si o saltea pe masura dormitorului pentru care optezi.

Vezi si:  Fototapetul Personalizat Impermeabil La Comanda - un element decorativ de interior

Este foarte important ca atunci cand iti decorezi casa si iti alegi piesele de mobilier, cele de decoratiuni, culorile pentru pereti, pardoseala, geamuri si usi sa faci in asa fel incat sa fie intr-un ton, sa gasesti culorile potrivite in functie de care sa iti decorezi casa.

Tamos iti ofera garantia calitatii si a durabilitatii in timp, indiferent de produsele pentru care optezi si le achizitionezi din acest magazin, prin acest mod reusind sa castige increderea clientilor care au ales acest targ online de mobila.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452, RO

Phone: 0212 556 677

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.