Design interior- cinci idei pentru a decora tavanul

Cum ar fi ca in acest an, tavanul sa devina noul tau teritoriu preferat de joaca? Culori, materiale sau motive, descopera cele mai frumoase si mai interesante idei care te vor ajuta sa pui in valoare tavanul.

Cel mai adesea uitat atunci cand vine vorba despre decorarea casei, tavanul, reprezinta cea mai frumoasa suprafata de exploatat. Tapet, zugraveala, panouri de lemn…numeroase optiuni sunt valabile atunci cand vrei sa vii cu un plus de alura. Important este sa ramai in coerenta cu restul decorului casei tale. Iata deci cateva idei pentru cei care nu  prefera un tavan simplu in alb.

Foloseste un tavan fals decorativ din polistiren. Vei obtine un efect wow garantat. O incapere cu cele mai frumoase proportii va fi transformata total cu ajutorul unui tavan fals decorativ.

Imbraca tavanul cu lemn. Vrei sa vii cu un plus de caracter pentru decorul livingului tau? Panourile de lemn sau lambriurile din lemn vin cu cel mai frumos efect grafic si cu un plus de caldura pentru fiecare incapere. Iar lemnul natural, in nuante deschise, alaturi de alb, vine cu cel mai frumos spirit scandinav pentru casa ta. In plus, va fi cel mai bine pus in valoare de sobrietatea elementelor de mobilier.

Joaca-te cu dimensiunile. Poti incerca sa vopsesti tavanul intr-o nuanta mai inchisa, pe care sa o prelungesti si pe pereti, dar nu pana la mijloc, ci mai sus. Efectul este unul foarte reusit. Lasati in alb, peretii par mult mai inalti decat in realitate.

Pune tapet pe tavan. Tavanul nu trebuie sa fie neaparat vopsit cu dispersit. Tapetul il poate imbraca cu cea mai mare eleganta. In plus, poti cobori cu el putin si pe pereti pentru cel mai frumos efect de bolta.

Culorea pe post de semnatura distinctiva. Fie ca tavanul este mai clasic, fie ca este mai bogat decorat, acesta poate sa fie elementul care vine cu un plus de caracter pentru orice incapere. Galbenul pastel il poate pune de exemplu cel mai bine in valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.