Dăunătorii – problema secolului

Dacă aveți șobolani sau șoareci (care sunt, în principiu, șobolani mici), ar trebui să încercați să scăpați de ei cât mai repede. Rozătoarele au o istorie notorie de coexistență cu gazdele lor umane – și apoi răspândirea bolilor şi a Ciumei Negre. Rozătoarele transportă bacterii dăunătoare în casa dvs., în special în părul lor si în urină pe care ați putea să le respirați sau să le mâncați în necunoștință. Acest pas vă va ajuta să vă goliți casa de ele.

Cea mai uşoară modalitate de a scăpa de dăunători este să apelaţi la un apăraţi anti gândaci şi şoareci. Eficienţa sa este perfect vizibilă în spaţiul în care locuiţi. Deseori aceste aparate se pot transporta cu uşurinţă, fiind extrem de uşoare, putând să alunge orice gândac din orice zonă.

Deoarece țânțarii transmit malarie, iar șobolanii pot purta virusul și gândacii răspândesc bacteriile. Sunt uneori periculoși! De dragul dvs. și al sănătății familiei dvs., aveți nevoie de un Repeller electronic cu ultrasunete și creați un mediu de viață curat și sănătos pentru ei. Cea mai mare iubire se află întotdeauna în detalii.

Ce calităţi are un aparat pestrepeller?

– Este aplicabil pentru uciderea gândacului, țânțarilor, insectelor, dăunătorilor, șoarecilor etc.

– Frecvenţa de respingere cu ultrasunete este cuprinsă în general între 22 – 65KHz, iar intervalul efectiv este de 80 – 120mp

– nontoxic și ecologic

– Sigur și în spatiile interioare ale casei dvs.

– Cu carcasă, durabilă și rezistentă la șocuri

– Sursă de alimentare

Aceste detalii fac un aparat contra gândacilor să fie puternic pentru casa/locul în care staţi. În zilele de astăzi ne este mult mai uşor să scăpăm de aceştia, în timp ce în trecut soluţiile erau foarte greu de găsit. În acest sens, un aparat care funcţionează atât pentru şoareci cât şi pentru gândaci este bine venit mereu în casa dumneavoastră. Chiar dacă aveţi curăţenie, prezenţa acestor dăunători este în continuă creştere în fiecare zi (astăzi acest lucru fiind o problemă globală). O casă necesita aceste aparate în special dacă aveţi un copil nou născut/mic. Un mediu curat şi sănătos va aduce mereu un grad de confort ridicat asupra locuinţei dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.