Aparatul fermei interioare de la LG imagineaza gradinaritul futurist pentru locuitorii urbani

Live de la Las Vegas: LG va dezvalui un aparat de gradinarit interior la CES 2020, prima sa incursiune in miscarea de gradinarit in plina expansiune. Gradina interioara in forma de coloana incorporata foloseste iluminat avansat, temperatura si control al apei pentru a permite consumatorilor sa creasca verdeata pe tot parcursul anului in bucatariile lor.

Designboom acopera toate ultimele lansari ale CES 2020 – cel mai mare targ de tehnologie pentru consumatori din lume – de pe terenurile de expozitii. Ramaneti conectat pentru viitorul tehnologiei pe masura ce debuteaza.
LG spune ca va oferi pachete convenabile pentru seminae all-in-one si o aplicatie de monitorizare a cresterii pentru a ajuta utilizatorii sa cultive verzi bogate in nutrienti si aromate in propriile case. Folosind module flexibile, aparatul reproduce conditii optime exterioare prin potrivirea precisa a temperaturii din dulapul izolat pe timpul zilei.

Luminile LED, circulatia fortata a aerului si gestionarea apei pe baza de fitil permit semintelor sa se transforme rapid in ingrediente pentru retete si mancaruri delicioase. Sistemul avansat de gradinarit este capabil sa retina pana la 24 de pachete de seminte integrala, suficient pentru ca o familie de patru sa se bucure de beneficiile pentru sanatate si de avantajele culinare ale gatitului cu produse de acasa.

O componenta cheie a solutiei de gradinare automate este tehnologia de alimentare cu apa care nu circula de la LG, care distribuie uniform cantitatea exacta de apa necesara pentru pachetele de instalatii. Aceasta tehnologie de baza previne cresterea algelor si previne mirosurile neplacute pentru un mediu igienic in care plantele naturale si legumele cu frunze pot creste.

Ambalajele de seminte integrala contin muschi de turba si ingrasaminte, ceea ce faciliteaza plantarea imediata. LG spune ca pachetele initiale vor include 20 de soiuri diferite, inclusiv romaine si alte tipuri de salata, rumena, cicoare si busuioc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.