Cum sa riscam mai mult in ceea ce priveste designul interior

Indiferent daca este ceva personal sau profesional, nu este usor sa riscam cand vine vorba de designul interior. Multora dintre noi ne place rutina si de multe ori incercam sa stam departe de lucrurile noi, de schimbari. Iar cand vine vorba de o schimbare in ceea ce priveste designul interior, riscul pare si mai mare, pentru ca este mai scump si mai complicat decat sa riscam sa scimbam ceva in tinuta noastra.
Pe de alta parte exista cateva riscuri de design care pot schimba in totalitate aspectul si simtul casei si ii pot da o personalitate cu totul diferita. Insa cum o sa stii care sunt riscurile pe care merita sa ti le asumi. Venim cu cateva idei pe care le poti incerca daca iti doresti o schimbare.
Incearca sa vopsesti ramele geamurilor si usile. Vopsirea nu trebuie sa fie o investitie mare. Dar schimbarea culorii in casa ta merita pentru ca este usor de schimbat si poate da o personalitate aparte casei. Un risc simplu poate fi schimbarea culorii usilor si ramele geamurilor.
Gaseste texturi noi. Daca simti ca lipseste ceva, poti risca sa adaptezi materiale interesante, lemnarie si metale care iti pot da diferite posibilitati. Combinarea materialelor poate oferi un caracter special casei.
Incorporeaza lumina interesanta. Sigur, asta poate fi ceva mai scump dar sunt din ce in ce mai multe optiuni la pret avantajos. O lumina cat mai interesanta poate fi riscul perfect de care ai nevoie si iti poate imbraca camera. Lumina poate fi bijuteria spatiului.
In zilele luminoase si stralucitoare risca un intuneric dramatic. Este o legenda urbana faptul ca vopsirea unei locatii mici, va face locul sa para si mai mic, dar de fapt o sa devina mai imbietoare si mai familiara. Combina peretii de culoare inchisa cu cei in culori deschise, vibrante si o sa afli cat de dinamic poate deveni spatiul.
Daca simti ca ai nevoie de o schimbare nu ezita sa incerci sa risti, iar daca nu esti multumit de rezultatul obtinut oricand poti sa schimbi ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.