Promotii oferite de un magazin de corpuri de iluminat – Universul Luminii

Chiar daca pare ca la romani, daca nu mai este promotie sau reducere, nu se mai stie cumpara, acest lucru nu este deloc asa. Romanii stiu sa cumpere produse, din orice domeniu, chiar daca nu sunt la promotie, dar nu vad nimic rau in a alege sa primesti cat mai mult pentru banii tai. Este, pana la urma, alegerea ta legat de ce doresti sa faci cu banii tai, pentru ca sunt ai tai si pentru ca ai muncit mult pentru ei, ca sa incepi sa ii risipesti aiurea. Iar daca poti sa cumperi produse foarte bune calitativ, la un pret mai mic, de ce nu ai face-o?

 

Asa se face ca, in domeniul iluminarii, gasiti un magazin de corpuri de iluminat care se numeste Universul Luminii si care are o rubrica speciala de promotii care se pastreaza tot timpul, in care intra si ies corpuri de iluminat dintre cele pe care le are magazinul si pe care doreste sa le promoveze, probabil. In orice caz, produsele pe care le gasiti aici sunt in perfecta stare, sunt de o calitate foarte buna si beneficiaza de reduceri chiar si de peste 50% (la o gama foarte larga de materiale, din toate categoriile). Veti gasi corpuri de iluminat clasice, corpuri de iluminat moderne, dar si corpuri de iluminat pentru copii, ca sa puteti decora camera acestora exact asa cum va doriti si cum v-ati imaginat intotdeauna. Sau, daca sunt destul de mari incat sa isi poata exprima gusturile, asa cum isi doresc ei.

Spre exemplu, aceasta superba plafoniera din imagine este unul dintre produsele reduse. Concret, de la pretul de 1499 de lei, ea acum costa doar 600 de lei. Este vorba despre o reducere imensa, de aproape 900 de lei, iar aceasta plafoniera marca Globo se poate incadra foarte usor intr-un decor modern, poate chiar minimalist, care are nevoie de un plus de complexitate. Cele 20 de becuri de cate 10W vor oferi lumina de care aveti nevoie chiar si intr-o sufragerie si vor economisi energie electrica.

 

Nimic nu va mai poate sta, acum, in cale pentru a realiza exact iluminarea pe care v-o doriti, dar la preturi prin care sa va puteti permite tot ce v-ati dorit in aceasta privinta. Pana la urma, este foarte important sa obtineti acea iluminare pe care v-o doriti in orice incapere. Este si un element de decor care poate ajuta foarte mult, daca este ales corect si in concordanta cu celelalte elemente pe care le regasiti in decorul de acasa.

 

De asemenea, puteti sa alegeti corpuri de iluminat nu doar pentru interior, ci si pentru exterior. Si de aceasta data, puteti alege dintre aplice, stalpisori sau chiar stalpi cu felinare fie moderne, fie clasice, pentru a se potrivi decorului pe care l-ati ales pentru curtea dumneavoastra.

 

Producatorii de corpuri de iluminat pe care ii veti gasi aici sunt dintre cei mai renumiti la nivel international: Globo, Eglo, Nowodvorski, Ideal Lux, RabaLux si altii. De aceea produsele au calitatea garantata. In magazinul Universul Luminii veti avea mereu parte de tot ce inseamna calitate si consultanta (daca este solicitata) si veti putea sa va alegeti corpuri de iluminat asa cum va doriti.

 

Universul Luminii

Arad, Calea Timisorii, nr. 44, Arad, Romania

Telefon: 0257 287 948 sau 0726 147 023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.