Autoturismele ford – o alegere buna?

Acum ceva vreme am avut o discutie cu un prieten, sofer si posesor de Ford. Nimic rau pana la un moment dat, cand am inceput anumite discutii in contradictoriu, eu fiind posesor de Opel. Nu pot zice ca sunt un mare fan Opel, insa el este axat pe Ford. Singurele masini ce le-a avut el si familia sa au fost din gama Ford.

Din discutie in discutie am ajuns la consumul de carburant. Facand comparatie intre consumul masinii mele si a lui am ajuns la o diferenta de vreo 3 litri / suta de kilometric. Nu e mare diferenta tinand cont si de motorizarea si numarul de cai putere de care dispune masina lui in comparatie cu a mea. Din vorba in vorba am ajuns, inevitabil si la pretul pieselor auto pentru ambele tipuri de masini.

Luand exemple concrete, am ajuns la concluzia ca pretul pieselor auto pentru opel este aproximativ acelasi cu pretul pieselor ford. In orice magazin se gasesc foarte usor atat piese ford, cat si piese opel deci asta nu ar fi o problema. In zecile de magazine online se gasesc toate tipurile de piese ford de care o masina ar avea nevoie, fie ele originale sau copii. La fel putem spune si de piesele auto pentru opel, care se gasesc la tot pasul. Preturile putem spune ca sunt la acelasi nivel, dar conteaza foarte mult magazinul din care le cumperi.

De exemplu, prietenul meu ultima data cand a avut nevoie de piese auto pentru masina sa si le-a comandat online, dintr-un magazine care mi l-a recomandat si mie:  Advira.ro . El a fost foarte multumit de rapiditatea cu care s-au miscat angajatii si timpul foarte scurt in care le-a primit acasa. Mai mult decat atat pretul platit a fost ceva mai mic decat daca le-ar fi cumparat dintr-un magazin auto din orasul nostru.

Cu siguranta la viitoarea mea vizita la service, daca voi avea nevoie de piese auto pentru masina mea voi proceda la fel ca el, adica voi comanda piesele auto de pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.