Magazinele online de piese auto

Se stie ca piata auto din Romania a avansat foarte mult, intr-o perioada destul de scurta de timp. Astfel au aparut multi producatori de piese auto, multe magazine de piese auto si foarte multe magazine online de piese auto. Eu unul nu vad nimic rau in asta, ba mai mult ma bucur, pentru a a aparut concurenta, preturile au scazut putin si ai de unde allege.

Cu toate astea, a aparut si o mare problema odata cu aceasta explozie a pietei auto: piesele auto contrafacute. Cu siguranta toti am auzit de acest fapt dar nu prea avem ce face. Asadar, mare grija cand cumparati piese din orice magazin piese auto pentru ca riscati sa cumparati piese auto contrafacute, si sa credeti ca acestea sunt originale. Nu conteaza ca pe cutie este inscriptionata marca producatorului, in multe cazuri piesele contrafacute imita pana si cutia in care sunt ambulate.

Un magazin de piese auto bun cu care am avut eu de aface este www.motorcarsauto.ro . L-am ales pentru ca mi-a placut aspectul simplu. Produsele sunt de o calitate superioara, iar preturile extrem de avantajoase pentru orice sofer, si orice buzunar. Structura site-ului este creata special pentru client, iar acestia nu pierd foarte mult timp cumparand, chiar daca aveti nevoie de mai multe produse.

Am facut mai multe comenzi in decurs de cateva luni de cand l-am descoperit. Toate piesele comandate au fost originale. Chiar daca eu nu ma pricep foarte bine, macanicul la care am reparat masinile mi-a garantat ca totul este original. In cazul in care nu erau originale exista riscul ca anumite piese sa nu se potriveasca ca si dimensiuni la masina, dar nu au fost niciodata astfel de problem cu piesele auto comandate din magazinul de piese auto online.

Este mult mai comod ca in zilele astea sa comanzi piese auto de pe internet, decat sa stai la cozi pentru a cumpara aceleasi piese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.