Care sunt cele mai exclusiviste instrumente de scris pe care le poti gasi in Romania

instrumente de scris

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

In ultima perioada tot mai multi oameni de afaceri prefera sa semneze contracte importante cu un instrument de scris de lux. Tocmai de aceea ne propunem sa scoatem in evidenta trei dintre cele mai puternice brand-uri care se comercializeaza si in Romania.

Montblanc

Instrumentele de scris Montblanc imping granitele si evolueaza expresia maiestriei excelente in fiecare dintre categoriile sale de produse: instrumente de scris, ceasuri, articole din piele, accesorii, parfumuri si ochelari. Cu fiecare inovatie, Montblanc ofera noi functionalitati si modele inovatoare la cele mai inalte standarde, prin competentele artizanilor sai in fiecare dintre fabricile sale.

Montblanc comercializeaza instrumente de scris in cele doua magazine din Bucuresti: Calea Victoriei 60-64 si Baneasa Shopping City. De asemenea Montblanc nu comercializeaza produsele in mediul online ci in propriile sale magazine monobrand.

Montegrappa

Montegrappa este cel mai vechi producator de instrumente fine de scris din Italia, fondat in 1912, iar produsele lor sunt inca produse in fabrica lor originala pe malurile raului Brenta. Montegrappa este producator de instrumente de scris, dar si de ceasuri, butoni, portofele, parfumuri si accesorii.

Produsele Montegrappa sunt comercializate atat in puncte de lucru, cat si in mediul online.

S.T. Dupont

S.T. Dupont sunt producatori de brichete, instrumente de scris, genti, butoni, parfumuri, tigari (produse de Philip Morris International) si recent sunt producatori si recent si de alte gadget-uri. Initial Simon Tissot-Dupont a cumparat un atelier de lucru in 1872 care facea serviete din piele pentru diplomati si oameni de afaceri. In anul 1919 S.T. Dupont au angajat mestesugari si au fost luate brevete pentru protejarea secretelor industriale. De asemenea, au fost implicati in productie 250 de muncitori si 17 comercianti separati.

In Romania brand-ul S.T. Dupont se gaseste in puncte de lucru ale lanturilor de magazine El-Unico si Kultho, dar si online. Totodata produsele din arta focului au fost foarte bine asociate cu magazinele de cigar de lux din Bucuresti, care au inceput sa comercializeze accesorii pentru fumatori S.T. Dupont.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.