Aplicatia interactiva Harta Cluj Napoca

De fiecare data trecerea intre vara si toamna este mai mult sau mai putin resimtita din punct de vedere al temperaturilor. Dupa cum ne este norocul, mai rece sau in continuare cald si frumos, nu ne impiedica nimic in a pleca la drum spre o destinatie anume. Unii au fost mai harnici si au avut parte de vacanta deja, altii isi stabilesc concediul, sau poate pe cea de-a doua escapada, in luna Septembrie.

Si pentru ca tara noastra are multe de oferit, va propunem de aceasta data o incursiune in orasul Cluj Napoca, prin intermediul unei aplicatii interactive, si anume Harta Cluj Napoca.

Folosind fie un mobil, o tableta sau un PC, veti descoperi un site dedicat celor care vor sa viziteze orasul Cluj si au nevoie de indrumari. Folosind aplicatia de distante rutiere disponibila pe site, din orice oras sau punct ati pleca, va indica intocmai drumul pe care il aveti de parcurs. Completati cele doua campuri din formularul de cautare, „Plecare” si „Sosire”, si cu ajutorul hartii interactive descoperiti ruta auto intre cele doua localitati.

Cu un simplu click, Harta Cluj va indica distanta rutiera de parcurs in kilometri, timpul dar si consumul de carburant, in functie de consumul autoturismului personal. Odata ajunsi in al patrulea oras ca marime din Romania, ce ati spune de o plimbare la pas sau cu masina pe strazile si bulevardele acestuia.

Folosind cautarea avansata de pe Harta Cluj Napoca aveti posibilitatea sa descoperiti pozitionarea diferitelor atractii turistice, centre culturale ori administrative. Nu va limitati doar la a vizita orasului, ci porniti si intr-o calatorie in imprejurimi, deoarece are multe de oferit. Aplicatia va ajuta oriunde ati dori sa ajungeti, putand chiar sa folositi si butonul „Via” pentru a adauga un punct intermediar in drumul vostru.

Tot pe harta Cluj localizati gara dar si aeroportul international. Fiind un important centru cultural si academic, Cluj Napoca are conexiuni cu importante orase din Europa, atat pe sosea cat si aerian. Aplicatia de distante rutiere cuprinde atat rutele pe autostrazi, cat si cele pe drumurile nationale si judetene, pentru a va da posibilitatea sa alegeti drumul optim catre Cluj sau dinspre oras catre alt punct.

Testati aplicatia noastra gratuit. In speranta ca este un tool de nadejde atunci cand porniti in calatorie, fie prin oras si ca ati aflat toate detaliile privind drumul de parcurs, va dorim calatorie placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.