Care sunt orasele de vizitat in 2020 conform Lonely Planet?

Galway

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

An de an, la sfarsit de luna octombrie, calatorii asteapta cu nerabdare Best In Travel alcatuit de Lonely Planet pentru a putea incepe sa isi planifice calatoriile pentru anul ce urmeaza. Iata care sunt cele mai bune orase de vizitat in 2020 conform Lonely Planet.

Salzburg, Austria. Orasul natal al lui Mozart ocupa primul loc in clasamentul intocmit de Lonely Planet. Centrul acestui oras din Alpi este pur si simplu magnific, un melanj de influente italiene, germane care a reusit sa se pastreze intact de-a lungul anilor si clasat in patrimoniul mondial UNESCO. 2020 va marca centenarul Festivalului Salzburg.

Cairo, Egipt. 2020 va marca inaugurarea Marelui Muzeu Egiptean la Gizeh, in afara orasului Cairo. Este vorba despre cel mai mare muzeu din lume consacrat unei singure civilizatii. Cairo este un oras imens si zgomotos in care scena gastronomica este in conitnua dezvoltare.

Galway, Irlanda. Capitala europeana a culturii in 2020, orasul irlandez Galway dispune de o multime de atuuri pentru a te convinge sa il vizitezi. Muzica live, locuitorii primitori si energia care se degaja face din acest oras cea mai potrivita alternativa pentru Dublin.

Bonn, Germania. Fosta capitala a Germaniei de Vest, Bonn este adesea neglijat in profitul orasului Berlin sau Cologne. Insa in 2020 acest lucru este de domeniul trecutului. Orasul in care s-a nascut Beethoven va celebra aniversarea cu numarul 250 a acestuia de-a lungul intregului an 2020.

Paz, Bolivia. Telefericele si casele coloniale colorate din La Paz sunt din ce in ce mai cautate de turistiii sositi in Bolivia. Si, pentru cei pasionati de gastronomie, acesta este cel mai potrivit.

Vancouver, Canada. Intre ocean si munti, Vancouver este un oras absolut unic in care ti-e mai mare dragul sa traiesti. Extrem de avansat in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurilor urbane durabile, leaganul Greenpeace este un oras de descoperit de urgenta.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.