De ce aveti nevoie de testere de diagnoza pentru vehiculele agricole si industriale?

Expertii in interpretarea datelor CAN stiu ca aplicararea protocolulului ISOBUS pentru tractoare a devenit esentiala pentru a putea fi utilizate pentru utilajele agricole sau industriale (mai multe informatii si toate produse necesare le gasiti pe carmedic.ro).

Instrumentele de diagnoza pentru tractoare sunt necesare pentru a observa consumul de combustibil si a cunoaste exact castigurile si pierderile in industria respectiva, RPM, starea, sarcina si temperatura motorului.

Software-ul cu care sunt dotate testerele de diagnoza pentru utilaje agricole sunt destinate si totodata perfecte pentru reparatii, imbunatatiri, actualizari si intretinerea acestuia pentru a ramane in cea mai buna conditie pentru o perioada lunga de timp. Astfel de nevoi apar de obicei cand utilizati vehiculul agricol, iar remedierea acestora poate fi dificila si cu greu puteti diagnostica problema in special daca va aflati la o mare distanta. Pentru astfel de situatii si nu numai, aveti nevoie de un tester profesional pentru diagnoza vehiculelor agricole, care va ajuta sa aflati originea problemelei si sa o rezolvati rapid.

Monitorizarea acestor operatiuni pe teren este de obicei, foarte laborioasa, deoarece informatiile esentiale obtinute in urma procesului de diagnoza trebuie transferate manual, iar diferitele aplicatii nu se coorodoneaza automat inte ele. Astfel de instrument va ofera abilitati de diagnoza la distanta si in mod clar va imbunatati activitatea si eficienta echipamentele agricole. Utilizarea diferitelor resurse poate fi monitorizata si, de asemenea, poate oferi date despre realizarea unei anumite reparatii care nu e realizeaza conform descrierii sarcinii.

Datorita preziei ridicate a GPS-ului, impreuna cu capacitatea de a citi datele de diagnoza direct de la o sursa CAN sau de la un senzor extren, este posibil, de asemenea, sa puteti controla utilizarea pesticidelor. (Intrumente precum Inline 6/ Inline 7 va sunt de mare ajutor).

Ce poate face un tester de diagnoza pentru vehiculele agricole:

  • Este capabil sa efectueze o diagnoza pe mai multe marci de vehicule agricole
  • Dezvoltarea acestor autovehicule in ultimii ani face ca utilizarea celor mai avansate tehnologii de testare sa fie foarte necesara. Motoarele de ultima generatia sunt deja pe piata iar utilizarea instrumentelor de diagnoza este esentiala.
  • Instrumentele va informeaza ce conector trebuie sa utilizati si care este locatia acestuia pe vehicul.
  • Inregistrarea si descrierea erorilor pentru fiecare dintre unitatile de control.
  • Posibilitatea interactiunii si trimiterea comenzilor pe diferite sisteme precum: activarea ventilatorului, testul de compresie si verificarea operationala a diferitelor mecanisme etc.
  • Masurarea si afisarea valorilor ( pana la 8 valori in acelasi timp). Informatii privind intervalele de valori de referinta.
  • Configurarea diferitilor parametric.
  • Informatii despre configuratia sistemului si datele ECU.
  • Eliminarea erorilor de pe unitatea de control si oprirea martorilor de avarie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.