Ultimele

Cele mai frecvente greseli de ingrijire a pielii (si cum sa le eviti) O calatorie in Europa- idei de road trips relaxante si inedite Tot ce trebuie sa stii inainte de a manca sushi Ce face Noi.ro – acest magazin engross – să fie o alegere avantajoasă pentru afaceri? Cum alegi destinatia potrivita pentru un weekend romantic?

Cautati o destinatie pentru un weekend romantic? Ati ajuns in locul potrivit! Iata o selectie de destinatii care sa va ajute sa gasiti locul perfect pentru un weekend romantic.

Franta: destinatia ideala pentru un weekend romantic

Franta este o destinatie romantica prin excelenta. Paris, orasul indragostitilor, este alegerea evidenta pentru un weekend romantic. Cu muzeele sale, monumentele istorice, gradinile, restaurantele si viata de noapte, Parisul este un oras cu mult farmec. Daca preferati o escapada mai linistita, optati pentru zona rurala franceza sau pentru castelele din Loire. Orase precum Bordeaux si Nisa ofera, de asemenea, experiente romantice deosebite. Saint Malo este din ce in ce mai la moda.

Spania: soare, plaja si dragoste

Spania este o tara care emana dragoste si pasiune. Madrid, capitala, este un oras plin de viata, cu un amestec de cultura si viata de noapte. Barcelona este, de asemenea, un oras ideal pentru un weekend romantic, cu plajele, magazinele, muzeele si arhitectura sa spectaculoasa. Daca sunteti in cautarea a ceva mai relaxant, mergeti pe una dintre insulele spaniole, cum ar fi Mallorca sau Ibiza, pentru a va bucura de soare si plaja.

Italia: peisaje romantice si gastronomie divina

Italia este o tara romantica prin excelenta, cu peisaje magnifice, gastronomie divina si arhitectura spectaculoasa. Roma, Florenta si Venetia sunt cele mai romantice orase din Italia, cu bisericile, muzeele, pietele si podurile lor. Daca sunteti in cautarea a ceva mai linistit, mergeti in Toscana sau in Cinque Terre, pentru a va bucura de peisajul rural italian si de bucataria locala.

Belgia: ciocolata, bere si romantism

Belgia este o tara mica, plina de farmec si romantism. Bruges, cu canalele sale, strazile pietruite si magazinele de ciocolata, este un oras ideal pentru un weekend romantic. Ghent, cu castelele, bisericile si muzeele sale, este, de asemenea, un oras fermecator pentru un weekend in cuplu. Daca sunteti in cautarea a ceva mai plin de viata, mergeti la Bruxelles pentru a experimenta viata de noapte belgiana.

Portugalia: soare, mare si romantism

Portugalia este o tara cu plaje frumoase, o cultura bogata si mancare delicioasa. Lisabona, capitala, este un oras fermecator, cu strazi pietruite, biserici si muzee. Porto, cu pivnitele sale de vin, podurile si bisericile sale, este, de asemenea, un oras romantic pentru un weekend romantic. Daca sunteti in cautarea a ceva mai linistit, mergeti pe una dintre plajele din Portugalia pentru a va bucura de soare si mare.

Sursa: https://www.plare.fr/comment-choisir-la-destination-de-son-week-end-romantique/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.