Early booking? Nu avem

Early booking discount grunge rubber stamp on white, vector illustration

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Anul 2017 a venit, suntem in ianuarie si ne apropiem de februarie. Agentiile de turism din Romania nu au deocamdata oferte eary booking. De ce? Pentru ca in general hotelierii si pensiunile inca se afla in concediu. Multi dintre ei inca nu stiu daca vor continua si in acest an in turism, iar multi dintre ei nu stiu ce inseamna early booking.

Ce e early booking? Oferte de rezervare din timp, oferte pe care iei banii acum, dar oferi serviciile in luna iulie sau august. Bani pe care ii iei si ii poti investi inca de pe acum in infrastructura si servicii, ca ulterior sa ii oferi clientului servicii si mai bune.

9 din 10 site-uri de turism din Romania, sunt moarte. Am facut o mica analiza a site-urilor de turism din Romania si am constatat ca nu sunt updatate de ani intregi si nu mai pun oferte actuale. De ce? Au crezut ca internetul da inapoi si nu inainte, au crezut ca nu intra nimeni pe site-urile lor, nu s-au gandit ca poti sa faci bani frumosi cu oferte pe internet. S-au gandit ca e mai bine sa tina la ghiseu o persoana care sa se ocupe de agentia de turism.

Ei bine, early booking nu exista in Romania in acest an. Si probabil ca ofertele vor aparea abia prin luna Mai si se vor numi Early Booking pentru luna iulie. Fara reduceri, fara alte servicii incluse, un fel de Early Booking sa fii sigur ca vine clientul la tine in urmatoarea luna, fara sa ii facilitezi vreo ceva clientului care si-a dat banii inaintea serviciilor.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.