Numarul masinilor inmatriculate in continua crestere

vanzari_masiniProducatorul autohton de masini, Dacia, care este intr-o continua dezvoltare de la an la an, a inregistrat in primele luni ale anului 2017 o crestere cu 10 procente, ajungand sa vanda in tot acest timp peste 100.000 de unitati.

Atat marca Reanult cat si Dacia au inregistrat vanzari record la nivel mondial in anul 2016, asteptandu-se ca in urmatoarea perioada a anului curent sa obtina o crestere pe piata auto la nivel mondial.

Aceasta este o veste foarte buna pentru productia romaneasca de masini, cat si pentru economie, insa pe de alta parte ma gandesc la ambuteiajele care au loc in orasele din Romania. Aproape la orice ora din zi ne confruntam cu un trafic ingreunat si nu toti cunosc rute ocoliroare care de cele mai multe ori sunt mult mai libere si ne ajuta sa fluidizam traficul. Astfel, o solutie destul de simpla pentru a evita aglomeratia este sa utilizati aplicatia distante rutiere pentru a afla cea mai scurta ruta pe care trebuie sa o urmati, consumul de carburant cat si costul calatoriei, precum si drumuri alternative mai putin aglomerate.

Aplicatia distante rutiere vine cu o noutate prin posibilitatea de a adauga opriri, noi destinatii (VIA), traseul fiind recalculat la apasarea unui singur click.

Fii informat cu privire la starea drumurilor din Romania. Va dorim calatorie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.